Запис Детальніше

Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві
Перспективные направления энергосбережения в спиртовом производстве
Perspective directions of resources saving technologies in spirit manufacture
 
Creator Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Сосницький, В.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Сосницкий, В.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Sosnitskiy, V.
 
Subject крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
брагоректифікаційна установка
крахмалсодержащее сырье
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
брагоректификационная установка
carbohydrates content raw material
low-temperature thermofermentative processing
the concentrated fermental preparations
distilleries
 
Description Розглянуті пріоритетні напрямки зниження енерговитрат у спиртовому виробництві, зокрема впровадження технології низькотемпературної водно-теплової обробки крохмалевмісної сировини з використанням концентрованих ферментних препаратів (ФП) селективної дії та енергетичної модернізації брагоректифікаційних установок.
Рассмотрены приоритетные направления снижения энергозатрат в спиртовом производстве, в частности внедрение технологии низкотемпературной водно-тепловой обработки крахмалсодержащего сырья с использованием концентрированных ферментных препаратов селективного действия и энергетической модернизации брагоректификационных установок.
Priority directions of decrease in power inputs in spirit manufacture, in particular introduction of technology low-temperature water-thermal processing of carbohydrates content raw material with use of the concentrated ferment preparations of selective action and power modernization of distilleries are considered.
 
Date 2012-07-05T11:27:51Z
2012-07-05T11:27:51Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. Сосницький // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 4. - С. 4-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053
 
Language other