Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві
Перспективные направления энергосбережения в спиртовом производстве Perspective directions of resources saving technologies in spirit manufacture |
|
Creator |
Українець, А. І.
Шиян, П. Л. Сосницький, В. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Сосницкий, В. Ukrainets, A. Shiyan, P. Sosnitskiy, V. |
|
Subject |
крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати брагоректифікаційна установка крахмалсодержащее сырье низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты брагоректификационная установка carbohydrates content raw material low-temperature thermofermentative processing the concentrated fermental preparations distilleries |
|
Description |
Розглянуті пріоритетні напрямки зниження енерговитрат у спиртовому виробництві, зокрема впровадження технології низькотемпературної водно-теплової обробки крохмалевмісної сировини з використанням концентрованих ферментних препаратів (ФП) селективної дії та енергетичної модернізації брагоректифікаційних установок.
Рассмотрены приоритетные направления снижения энергозатрат в спиртовом производстве, в частности внедрение технологии низкотемпературной водно-тепловой обработки крахмалсодержащего сырья с использованием концентрированных ферментных препаратов селективного действия и энергетической модернизации брагоректификационных установок. Priority directions of decrease in power inputs in spirit manufacture, in particular introduction of technology low-temperature water-thermal processing of carbohydrates content raw material with use of the concentrated ferment preparations of selective action and power modernization of distilleries are considered. |
|
Date |
2012-07-05T11:27:51Z
2012-07-05T11:27:51Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. Сосницький // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 4. - С. 4-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053 |
|
Language |
other
|
|