Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологические показатели и качество ржано-пшеничного хлеба The influence of dry gluten on technological parameters and quality of rye and wheat bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Удворгелі, Л. І. Удворгели, Л. И. Udvorgeli, L. |
|
Subject |
суха пшенична клейковина
тісто хліб якість хліба сухая пшеничная клейковина тесто хлеб качество хлеба dry gluten dough bread quality of bread |
|
Description |
Досліджено ефективність додання СПК у тісто при виробництві хліба. Доведено, що додання СПК в тісто сприяє підвищенню об’єму хліба, покращанню його формостійкості, підвищенню пористості та покращанню стану м’якушки, подовженню тривалості збереження хлібом свіжості.Показано, что обогащение хлеба сухой пшеничной клейковиной увеличивает объем хлеба, улучшает его формостойкость, повышает пористость и состояние мякиша хлеба, продлевает срок хранения хлеба. The influence of dry gluten on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and staling process.
|
|
Date |
2013-02-01T08:24:17Z
2013-02-01T08:24:17Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі // Зернові продукти і комбікорми. - 2005. - № 2. - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5923 |
|
Language |
uk_UK
|
|