Запис Детальніше

Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологические показатели и качество ржано-пшеничного хлеба
The influence of dry gluten on technological parameters and quality of rye and wheat bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
 
Subject суха пшенична клейковина
тісто
хліб
якість хліба
сухая пшеничная клейковина
тесто
хлеб
качество хлеба
dry gluten
dough
bread
quality of bread
 
Description Досліджено ефективність додання СПК у тісто при виробництві хліба. Доведено, що додання СПК в тісто сприяє підвищенню об’єму хліба, покращанню його формостійкості, підвищенню пористості та покращанню стану м’якушки, подовженню тривалості збереження хлібом свіжості.Показано, что обогащение хлеба сухой пшеничной клейковиной увеличивает объем хлеба, улучшает его формостойкость, повышает пористость и состояние мякиша хлеба, продлевает срок хранения хлеба. The influence of dry gluten on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and staling process.
 
Date 2013-02-01T08:24:17Z
2013-02-01T08:24:17Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі // Зернові продукти і комбікорми. - 2005. - № 2. - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5923
 
Language uk_UK