Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба
Вплив житньо-солодового екстракту на аромат и свіжість хліба The influence of rye and malt extract on aromatic and staling process of bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
тісто
хліб солодовий екстракт процес черствіння тесто хлеб солодовый экстракт процесс черствения dough bread malt extract staling process |
|
Description |
Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба. Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
|
|
Date |
2013-02-01T08:24:52Z
2013-02-01T08:24:52Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба / В. И. Дробот, Т. А. Сильчук // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х научно-практическая конференция с международным участием. - 2012. - С. 240-242.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5924 |
|
Language |
other
|
|