Запис Детальніше

Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба
Вплив житньо-солодового екстракту на аромат и свіжість хліба
The influence of rye and malt extract on aromatic and staling process of bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject тісто
хліб
солодовий екстракт
процес черствіння
тесто
хлеб
солодовый экстракт
процесс черствения
dough
bread
malt extract
staling process
 
Description Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба. Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
 
Date 2013-02-01T08:24:52Z
2013-02-01T08:24:52Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. И. Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлеба / В. И. Дробот, Т. А. Сильчук // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х научно-практическая конференция с международным участием. - 2012. - С. 240-242.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5924
 
Language other