Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл
Изменение вязкопластических характеристик теста под действием ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил Changing of viscoplastic responses of bread under the influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamil |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
тісто
тесто dough хліб солодовий екстракт хлеб солодовый екстракт bread malt extract |
|
Description |
Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на в’язко-пластичні характеристики тіста; на його структурно-механічні властивості. Изучено влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на вязкопластические характеристики теста. The influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamyl on viscoplastic responses of dough has been investigated.
|
|
Date |
2013-02-01T08:25:04Z
2013-02-01T08:25:04Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл / Т. А. Сильчук // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – Вип. 16. – С. 274 - 277.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5925 |
|
Language |
uk_UK
|
|