Запис Детальніше

Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл
Изменение вязкопластических характеристик теста под действием ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил
Changing of viscoplastic responses of bread under the influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamil
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject тісто
тесто
dough
хліб
солодовий екстракт
хлеб
солодовый екстракт
bread
malt extract
 
Description Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на в’язко-пластичні характеристики тіста; на його структурно-механічні властивості. Изучено влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на вязкопластические характеристики теста. The influence of rye and malt extract and enzyme preparation Novamyl on viscoplastic responses of dough has been investigated.
 
Date 2013-02-01T08:25:04Z
2013-02-01T08:25:04Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Сильчук, Т. А. Зміна в’язко-пластичних характеристик тіста під дією житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл / Т. А. Сильчук // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – Вип. 16. – С. 274 - 277.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5925
 
Language uk_UK