Повышение качества и сроков хранения хлеба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Повышение качества и сроков хранения хлеба
Підвищення якості та термінів зберігання хліба Improving the quality and shelf life of bread |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
тісто
хліб солодовий екстракт процес черствіння тесто хлеб солодовый экстракт процесс черствения dough bread malt extract staling process |
|
Description |
Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества соединений, что улучшает аромат хлеба. The influence of rye-malt extract is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stаling process.
|
|
Date |
2013-02-01T08:25:18Z
2013-02-01T08:25:18Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Повышение качества и сроков хранения хлеба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Продукты и ингредиенты. - 2006. - № 1. - С. 16–17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5926 |
|
Language |
other
|
|