Запис Детальніше

Повышение качества и сроков хранения хлеба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Повышение качества и сроков хранения хлеба
Підвищення якості та термінів зберігання хліба
Improving the quality and shelf life of bread
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject тісто
хліб
солодовий екстракт
процес черствіння
тесто
хлеб
солодовый экстракт
процесс черствения
dough
bread
malt extract
staling process
 
Description Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества соединений, что улучшает аромат хлеба. The influence of rye-malt extract is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stаling process.
 
Date 2013-02-01T08:25:18Z
2013-02-01T08:25:18Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Повышение качества и сроков хранения хлеба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Продукты и ингредиенты. - 2006. - № 1. - С. 16–17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5926
 
Language other