Запис Детальніше

Одержання інвертованих сиропів з клеровок жовтих цукрів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання інвертованих сиропів з клеровок жовтих цукрів
Получение инвертированных сиропов с клеровок жёлтых сахаров
Getting inverted syrups with klerovok yellow sugars
 
Creator Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Nychyk, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject Цукрове виробництво, клеровка, жовтий цукор, гідроліз сахарози, лимонна кислота, субстрат, надвисокочастотне випромінювання.
Сахарное производство, клеровка, желтый сахар, гидролиз сахарозы, лимонная кислота, субстрат, сверхвысокочастотное излучение.
Sugar production, klerovka, brown sugar, hydrolysis of sucrose, citric acid, substrate , microwave radiation.
 
Description Розроблено спосіб кислотного гідролізу очищених клеровок жовтого цукру з використанням лимонної кислоти в кількості 200 грам на 100 кг цукрози. Встановлено, що імпульсно-періодичне оброблення субстрату перед гідролізом у полі дії надвисокочастотного випромінювання прискорює процес гідролізу на 40 %.
Разработан способ кислотного гидролиза очищенных клеровок желтого сахара с использованием лимонной кислоты в количестве 200 грамм на 100 кг сахарозы. Установлено, что импульсно-периодическая обработка субстрата перед гидролизом в поле действия СВЧ излучения ускоряет процесс гидролиза на 40%.
A method of acid hydrolysis of purified klerovok yellow sugar with citric acid in an amount of 200 grams per 100 kg sukrozy.Vstanovleno that pulse-periodic processing of the substrate before hydrolysis in the field of microwave radiation accelerates the hydrolysis of 40%.
 
Publisher Міжнародна науково-технічна конференція «Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України». – К.: Наукові праці НУХТ
 
Date 2013-02-01T08:57:44Z
2013-02-01T08:57:44Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5929
 
Language other
 
Relation № 15;С. 23-24