Запис Детальніше

Спосіб отримання дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання дифузійного соку
Способ получения диффузионного сока
Method of getting of diffusion juice
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Савич, А. Н.
Савич, А. Н.
Savich, A.
Дубовець, О. В.
Дубовец, Е. В.
Dubovets, O.
Колчинський, Є. В.
Колчинський, Е. В.
Kolchinskiy, E.
Кляйнер, П. А.
Кляйнер, П. А.
Klyayner, P.
 
Subject Цукрове виробництво, цукрові буряки, бурякова стружка, дифузійний сік, дезінфектант, антисептик, цитросайд, «Нобак».
Сахарное производство, сахарная свекла, свекловичная стружка, диффузионный сок, дезинфектант, антисептик, цитросайд, «Нобак».
Sugar production, sugar beets, beet chips, diffusion juice, disinfectant, antiseptic,tsytrosayd,"Nobak".
 
Description Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).
Способ получения диффузионного сока, включающий измельчение свеклы в стружку, извлечение сахарозы из свекловичной стружки водой и периодическое введение дезинфектанта в аппарат, который отличается тем, что как дезинфектант используют антисептик на основе цитросайда в количестве 0,0001 - 0,0002% к массе свеклы (0,1 - 0,2 кг на 100т свеклы).
A method of producing juice, including chopping beet chips, extracting sucrose from beet chips with water and periodic introduction of disinfectant into the machine, which is characterized by the fact that as an antiseptic disinfectant used by tsitrosayda in the number 0.0001 - 0.0002% by weight of sugar beet (0.1 - 0.2 kg per 100 tons of beets).
 
Publisher Патент України на корисну модель № 20729
 
Date 2013-02-01T10:07:21Z
2013-02-01T10:07:21Z
2007
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5931
 
Language other