Спосіб отримання дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання дифузійного соку
Способ получения диффузионного сока Method of getting of diffusion juice |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Савич, А. Н. Савич, А. Н. Savich, A. Дубовець, О. В. Дубовец, Е. В. Dubovets, O. Колчинський, Є. В. Колчинський, Е. В. Kolchinskiy, E. Кляйнер, П. А. Кляйнер, П. А. Klyayner, P. |
|
Subject |
Цукрове виробництво, цукрові буряки, бурякова стружка, дифузійний сік, дезінфектант, антисептик, цитросайд, «Нобак».
Сахарное производство, сахарная свекла, свекловичная стружка, диффузионный сок, дезинфектант, антисептик, цитросайд, «Нобак». Sugar production, sugar beets, beet chips, diffusion juice, disinfectant, antiseptic,tsytrosayd,"Nobak". |
|
Description |
Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).
Способ получения диффузионного сока, включающий измельчение свеклы в стружку, извлечение сахарозы из свекловичной стружки водой и периодическое введение дезинфектанта в аппарат, который отличается тем, что как дезинфектант используют антисептик на основе цитросайда в количестве 0,0001 - 0,0002% к массе свеклы (0,1 - 0,2 кг на 100т свеклы). A method of producing juice, including chopping beet chips, extracting sucrose from beet chips with water and periodic introduction of disinfectant into the machine, which is characterized by the fact that as an antiseptic disinfectant used by tsitrosayda in the number 0.0001 - 0.0002% by weight of sugar beet (0.1 - 0.2 kg per 100 tons of beets). |
|
Publisher |
Патент України на корисну модель № 20729
|
|
Date |
2013-02-01T10:07:21Z
2013-02-01T10:07:21Z 2007 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5931
|
|
Language |
other
|
|