Запис Детальніше

Спосіб отримання дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання дифузійного соку
Способ получения диффузионного сока
Method of getting of diffusion juice
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Савич, А. Н.
Савич, А. Н.
Savich, A.
Дубовець, О. В.
Дубовец, Е. В.
Dubovets, O.
Колчинський, Є. В.
Колчинський, Е. В.
Kolchinskiy, E.
Кляйнер, П. А.
Кляйнер, П. А.
Klyayner, P.
 
Subject Цукрове виробництво, цукрові буряки, бурякова стружка, дифузійний сік, кремнійорганічний піногасник.
Сахарное производство, сахарная свекла, свекловичная стружка, диффузионный сок, кремнийорганический пеногаситель.
Sugar production, sugar beets, beet chips, diffusion juice, organosilicon defoamer.
 
Description Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і безперервне подавання піногасника в апарат, який відрізняється тим, що як піногасник використовують кремнійорганічний піногасник у кількості 0,05-0,20 кг на 100 т буряків.
Способ получения диффузионного сока, включающий измельчение свеклы в стружку, извлечение сахарозы из свекловичной стружки водой и непрерывную подачу пеногасителя в аппарат, который отличается тем, что как пеногаситель используют кремнийорганический пеногаситель в количестве 0,05-0,20 кг на 100 т свеклы.
Method of juice that includes grinding beet chips, removing sucrose from beet chips and continuous water supply defoamer into the apparatus, wherein the antifoam use that as organosilicon defoamer in an amount 0,05-0,20 kg to 100 tons of beets.
 
Publisher Патент України на корисну модель № 20730
 
Date 2013-02-01T11:56:46Z
2013-02-01T11:56:46Z
2007
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5937
 
Language other