Запис Детальніше

Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот
Технология очистки меласы для производства аминокислот
Purification technology of molasses for the production of aminoacids
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject Цукрове виробництво, меласа, очищення , технологія, амінокислоти амофос, осад, відокремлення.
Сахарное производство, меласса, очистка, технология, аминокислоты аммофос, осадок, отделение.
Sugar production, molasses, clean technology, aminoacids, ammophos, sediment, separation.
 
Description Розроблена технологія очищення меляси для виробництва амінокислот, яка передбачає обробку меляси амофосом у кількості 0,5- 0,75 % до маси меляси з подальшим відокремленням утвореного осаду , що дозволяє підвищити вихід цільового продукту на 10- 15 %.
Разработана технология очистки мелассы для производства аминокислот, которая предусматривает обработку мелассы аммофосом в количестве 0,5 - 0,75 % к массе мелассы с последующим отделением образовавшегося осадка, что позволяет повысить выход целевого продукта на 10 - 15%.
The technology of purification of molasses for the production of aminoacids, which involves the processing of molasses ammophos in the amount of 0.5 - 0.75 % by weight of molasses, followed by separation of the precipitate formed, which can increase the yield of the desired product by 10 - 15%.
 
Publisher Наукові праці УДУХТ
 
Date 2013-02-01T12:04:52Z
2013-02-01T12:04:52Z
2000
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5939
 
Language other