Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот
Технология очистки меласы для производства аминокислот Purification technology of molasses for the production of aminoacids |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Гулий, І. С. Гулый, И. С. Gulyy, I. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. |
|
Subject |
Цукрове виробництво, меласа, очищення , технологія, амінокислоти амофос, осад, відокремлення.
Сахарное производство, меласса, очистка, технология, аминокислоты аммофос, осадок, отделение. Sugar production, molasses, clean technology, aminoacids, ammophos, sediment, separation. |
|
Description |
Розроблена технологія очищення меляси для виробництва амінокислот, яка передбачає обробку меляси амофосом у кількості 0,5- 0,75 % до маси меляси з подальшим відокремленням утвореного осаду , що дозволяє підвищити вихід цільового продукту на 10- 15 %.
Разработана технология очистки мелассы для производства аминокислот, которая предусматривает обработку мелассы аммофосом в количестве 0,5 - 0,75 % к массе мелассы с последующим отделением образовавшегося осадка, что позволяет повысить выход целевого продукта на 10 - 15%. The technology of purification of molasses for the production of aminoacids, which involves the processing of molasses ammophos in the amount of 0.5 - 0.75 % by weight of molasses, followed by separation of the precipitate formed, which can increase the yield of the desired product by 10 - 15%. |
|
Publisher |
Наукові праці УДУХТ
|
|
Date |
2013-02-01T12:04:52Z
2013-02-01T12:04:52Z 2000 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5939
|
|
Language |
other
|
|