Запис Детальніше

Методи контролю харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи контролю харчових виробництв
Методы контроля пищевых производств
Control methods of food production
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Чернявська, Л. І.
Рева, Л. П.
Ліпєц, А. А.
Клименко, Л. С.
Олянська, С. П.
Логвін, В. М.
Чагайда, А. О.
Виговський, В. Ю.
Хомічак, Л. М.
Козявкін, А. П.
Лагода, В. А.
Петриченко, І. Б.
Гусятинська, Н. А.
Штангеева, Н. И.
Чернявская, Л. И.
Рева, Л. П.
Липец, А. А.
Клименко, Л. С.
Олянская, С. П.
Логвин, В. М.
Чагайда, А. А.
Выговский, В. Ю.
Хомичак, Л. М.
Козявкин, А. П.
Лагода, В. А.
Петриченко, И. Б.
Гусятинская, Н. А.
Shtangeeva, N.
Chernyavska, L.
Reva, L.
Lipec, A.
Klimenko, L.
Olyanska, S.
Logvin, V.
Chagayda, A.
Vigovskij, V.
Homichak, L.
Kozjavkin, A.
Lagoda, V.
Petrichenko, I.
Gusyatynska, N.
 
Subject Харчові виробництва, методики, показники, якість, сировина, напів-продукти, готова продукція, прилади, устаткування, точність, статистична обробка.
Пищевые производства, методики, показатели, качество, сырье, полу-продукты, готовая продукция, приборы, оборудование, точность, статистическая обработка.
Food production methods, performance, quality, raw materials, semi-products, finished products, tools, equipment, accuracy, statistical processing.
 
Description Викладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.Изложены теоретические основы методов контроля пищевых производств, приведены стандартные и перспективные методики определения основных показателей качества сырья, полупродуктов и готовой продукции с использованием современных приборов и оборудования. Дано сравнительную характеристику точности используемых методов и приборов, а также методику статистической обработки результатов.Expounded the theoretical basis of methods to control food production, are standard and advanced methods for determining key indicators of quality raw materials, intermediates and finished products using modern instruments and equipment. Given the comparative characteristics of accuracy used methods and devices, and methods of statistical processing of results.
 
Publisher УДУХТ, 2000. — 240 с.
 
Date 2013-02-01T12:22:41Z
2013-02-01T12:22:41Z
2000
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5944
 
Language other