Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтами
Обогащение пшеничного хлеба микронутриентами Fortification of wheat bread with micronutrients |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Шаран (Герасименко), Л. О. Антонюк, М. М. Доценко, В. Ф. Arsenieva, L. Sharan (Herasymenko), L. Antonyuk, M. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Пшеничний хліб, збагачення, мікронутрієнти, збагачений пшеничний хліб.
Пшеничный хлеб, обогащение, микронутриенты, обогащенный пшеничный хлеб. Wheat bread, fortification, micronutrients, fortified white bread. |
|
Description |
Досліджено вплив мінеральних та органічних носіїв кальцію, заліза, селену, йоду, фолієвої кислоти на технологічний процес та якість хліба та встановлено втрати мікронутрієнтів під час випікання готових виробів. Розроблено вітамінно-мінеральну композицію з метою збагачення хлібобулочних виробів з горобинового борошна. Исследовано влияние минеральных и органических носителей кальция, железа, селена, йода, фолиевой кислоты на технологический процесс и качество хлеба и установлено потери микронутриентов во время выпечки готовых изделий. Разработано витаминно-минеральную композицию с целью обогащения хлебобулочных изделий из рябиновой муки. The influence of mineral and organic carriers of calcium, iron, selenium, iodine, folic acid on manufacturing process and bread quality has been investigated. Micronutrient losses during baking of finished products have been found. Vitamin and mineral composition with the aim of fortification of baked products out of rowan flour has been made. |
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-09-15T08:10:35Z
2012-09-15T08:10:35Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2583
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 14.;С. 50-53.
|
|