Запис Детальніше

Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтами
Обогащение пшеничного хлеба микронутриентами
Fortification of wheat bread with micronutrients
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Шаран (Герасименко), Л. О.
Антонюк, М. М.
Доценко, В. Ф.
Arsenieva, L.
Sharan (Herasymenko), L.
Antonyuk, M.
Dotsenko, V.
 
Subject Пшеничний хліб, збагачення, мікронутрієнти, збагачений пшеничний хліб.
Пшеничный хлеб, обогащение, микронутриенты, обогащенный пшеничный хлеб.
Wheat bread, fortification, micronutrients, fortified white bread.
 
Description Досліджено вплив мінеральних та органічних носіїв кальцію, заліза, селену, йоду, фолієвої кислоти на технологічний процес та якість хліба та встановлено втрати мікронутрієнтів під час випікання готових виробів. Розроблено вітамінно-мінеральну композицію з метою збагачення хлібобулочних виробів з горобинового борошна.
Исследовано влияние минеральных и органических носителей кальция, железа, селена, йода, фолиевой кислоты на технологический процесс и качество хлеба и установлено потери микронутриентов во время выпечки готовых изделий. Разработано витаминно-минеральную композицию с целью обогащения хлебобулочных изделий из рябиновой муки.
The influence of mineral and organic carriers of calcium, iron, selenium, iodine, folic acid on manufacturing process and bread quality has been investigated. Micronutrient losses during baking of finished products have been found. Vitamin and mineral composition with the aim of fortification of baked products out of rowan flour has been made.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-09-15T08:10:35Z
2012-09-15T08:10:35Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2583
 
Language uk_UK
 
Relation № 14.;С. 50-53.