Запис Детальніше

Исследование седиментационной устойчивости суспензий порошка диетической добавки «Гемовитал» с пищевыми жирами в технологиях глазурей антианемической направленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование седиментационной устойчивости суспензий порошка диетической добавки «Гемовитал» с пищевыми жирами в технологиях глазурей антианемической направленности
Дослідження седиментаційної стійкості суспензій порошку дієтичної добавки «Гемовітал» з харчовими жирами в технологіях глазурей антианемічний спрямованості
Research of stability of sedimentation of suspensoids of dietary addition of «Gemovital» powder with food fats in technologies of glazes antianemic orientation
 
Creator Погожих, М. І.
Погожих, Н. И.
Pohozhykh, M.
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Шевченко, Ю. В.
Шевченко, Ю. В.
Shevchenko, Y.
 
Subject диетическая добавка «Гемовитал»
седиментация
суспензия
когезия
масло какао
пальмоядровое масло
кокосовое масло
сливочное масло
дієтична добавка «Гемовітал»
седиментація
суспензія
когезія
олія какао
пальмоядрова олія
кокосова олія
вершкове масло
dietary addition of «Gemovital»
sedimentation
suspension
cohesion
butter of cacao
palm is a nut butter
coconut butter
 
Description В статье приведены результаты исследований седиментационной устойчивости суспензий порошка диетической добавки «Гемовитал» с пищевыми жирами: какао, пальмоядровым, кокосовым и сливочным маслом, которые используют в технологиях шоколадных и кондитерских глазурей. У статті наведено результати досліджень седиментаційної стійкості суспензій порошкоподібної дієтичної добавки «Гемовітал» з харчовими жирами: какао, пальмоядровим, кокосовим та вершковим маслом, які використовують у технологіяї шоколадних та кондитерських глазурів. In the article the results of research of stability of sedimentation of suspensoids of dietary addition of «Gemovital» powder with food fats are resulted: cacao, а palm is a nut, coconut and creamy butter, which use in technologies of chocolate and pastries glazes.
 
Date 2013-02-04T07:54:03Z
2013-02-04T07:54:03Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Исследование седиментационной устойчивости суспензий порошка диетической добавки «Гемовитал» с пищевыми жирами в технологиях глазурей антианемической направленности / Н. И. Погожих, В. В. Евлаш, А. В. Гавриш, Ю. В. Шевченко // Технология и оборудование пищевых производств. – 2009. - № 6/5 (42). - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
 
Language other