Запис Детальніше

Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Теоретическое обоснование технологии жиросодержащих отделочного полуфабриката, содержащего гемовое железо
The theoretical substantiation of technology of fat-containing ornamentation semi-finished product which contains heme iron
 
Creator Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
 
Subject дієтична добавка «Гемовітал»
диетическая добавка «Гемовитал»
dietary supplements "Gemovital"
седиментаційна стійкість
окиснювальні процеси
жировий напівфабрикат
жировмісний оздоблювальний напівфабрикат
гемове залізо
глазурована продукція
седиментационная устойчивость
окислительные процессы
жировой полуфабрикат
жиросодержащих отделочный полуфабрикат
гемовое железо
глазурованная продукция
sedimentation stability
oxidation processes
fat semi-finished product
fat-containing ornamentation semi-finished product
heme iron
glazed products
 
Description Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал», яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Статья посвящена теоретическому обоснованию и разработке технологии жиросодержащих отделочного полуфабриката - глазури, содержащей гемовое железо, с использованием жирового полуфабриката с диетической добавкой «Гемовитал», которая реализуется в предприятиях ресторанного хозяйства. The article is devoted to the scientific substantiation and development technology of fat-containing ornamentation semi-finished product – glaze, which contains heme iron, is scientifically substantiated and developed with the use of fat semi-finished product with dietary additive “Hemovital”, which is realized in restaurant business enterprises.
 
Date 2013-02-04T08:10:54Z
2013-02-04T08:10:54Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Гавриш, А. В. Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо / А. В. Гавриш, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Наукові праці ОНАХТ. - 2011. - Том. 2, № 40. - С. 186-190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5956
 
Language uk_UK