Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Теоретическое обоснование технологии жиросодержащих отделочного полуфабриката, содержащего гемовое железо The theoretical substantiation of technology of fat-containing ornamentation semi-finished product which contains heme iron |
|
Creator |
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В. Havrysh, A. Євлаш, В. В. Евлаш, В. В. Yevlash, V. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. |
|
Subject |
дієтична добавка «Гемовітал»
диетическая добавка «Гемовитал» dietary supplements "Gemovital" седиментаційна стійкість окиснювальні процеси жировий напівфабрикат жировмісний оздоблювальний напівфабрикат гемове залізо глазурована продукція седиментационная устойчивость окислительные процессы жировой полуфабрикат жиросодержащих отделочный полуфабрикат гемовое железо глазурованная продукция sedimentation stability oxidation processes fat semi-finished product fat-containing ornamentation semi-finished product heme iron glazed products |
|
Description |
Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал», яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Статья посвящена теоретическому обоснованию и разработке технологии жиросодержащих отделочного полуфабриката - глазури, содержащей гемовое железо, с использованием жирового полуфабриката с диетической добавкой «Гемовитал», которая реализуется в предприятиях ресторанного хозяйства. The article is devoted to the scientific substantiation and development technology of fat-containing ornamentation semi-finished product – glaze, which contains heme iron, is scientifically substantiated and developed with the use of fat semi-finished product with dietary additive “Hemovital”, which is realized in restaurant business enterprises.
|
|
Date |
2013-02-04T08:10:54Z
2013-02-04T08:10:54Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гавриш, А. В. Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо / А. В. Гавриш, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Наукові праці ОНАХТ. - 2011. - Том. 2, № 40. - С. 186-190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5956 |
|
Language |
uk_UK
|
|