Запис Детальніше

Спосіб одержання рідкого інвертного цукру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб одержання рідкого інвертного цукру
Способ получения жидкого инвертного сахара
A method of producing liquid invert sugar
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Лагода, В. А.
Клименко, Л. С.
Чмутов, Л. М.
Хоменко, І. М.
Нікіфоров, О. В.
Ничик, О. В.
Штангеева, Н. И.
Лагода, В. А.
Клименко, Л. С.
Чмутов, Л. М.
Хоменко, И. М.
Никифоров, А. В.
Ничик, О. В.
Shtangeeva, N.
Lagoda, V.
Klimenko, L.
Chmutov, L.
Khomenko, I.
Nikiforov, A.
Nychyk, O.
 
Subject Цукрове виробництво, інвертний цукор, клеровка, жовтий цукор, сироп, цукроза, фермент, ферментативний гідроліз, моноамонійфосфат, перекис водню.
Сахарное производство, инвертный сахар, клеровка, желтый сахар, сироп, сахароза, фермент, ферментативный гидролиз, моноаммонийфосфат, перекись водорода.
Sugar production, invert sugar, klerovka, brown sugar, syrup, sucrose, enzyme, enzymatic hydrolysis, monoammonium phosphate, hydrogen peroxide.
 
Description Спосіб одержання рідкого інвертного цукру, який включає попереднє очищення клеровки жовтих цукрів, розбавлення клеровки до сиропу, його фільтрування, підкислення сиропу, ферментативний гідроліз цукрози, інактивацію ферменту, контрольне фільтрування сиропу, який відрізняється тим, що для попереднього очищення клеровки використовується моноамонійфосфат в кількості 0,20...0,35 % до маси клеровки та перекис водню в кількості 0,004...0,005 % до маси клеровки, клеровка перед фільтруванням розбавляється водою до вмісту сухих речовин 65...70 %.Способ получения жидкого инвертного сахара, который включает предварительную очистку клеровки желтых сахаров, разбавление клеровки в сироп, его фильтрование, подкисление сиропа, ферментативный гидролиз сахарозы, инактивацию фермента, контрольное фильтрование сиропа, который отличается тем, что для предварительной очистки клеровки используется моноаммонийфосфат в количестве 0,20 ... 0,35 % к массе клеровки и перекись водорода в количестве 0,004 ... 0,005 % к массе клеровки, клеровка перед фильтрованием разбавляется водой до содержания сухих веществ 65 ... 70 %.A method of producing liquid invert sugar, which includes pre-treatment klerovky yellow sugar syrup dilution klerovky up to syrup its filtering, acidified syrup, enzymatic hydrolysis of sucrose, enzyme inactivation, control filtering syrup, wherein, for pre-treatment klerovky using monoammonium in the number 0 20 ... 0.35% by weight of klerovky and hydrogen peroxide in an amount of 0.004 ... 0.005% by weight of klerovky, klerovka before filtering diluted with water to a solids content 65 ... 70 %.
 
Publisher Деклараційний патент України на винахід № 33453, НУХТ 2000р.
 
Date 2013-02-04T09:09:14Z
2013-02-04T09:09:14Z
2000
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5960
 
Language other
 
Relation № 33453;