Спосіб одержання рідкого інвертного цукру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб одержання рідкого інвертного цукру
Способ получения жидкого инвертного сахара A method of producing liquid invert sugar |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Лагода, В. А. Клименко, Л. С. Чмутов, Л. М. Хоменко, І. М. Нікіфоров, О. В. Ничик, О. В. Штангеева, Н. И. Лагода, В. А. Клименко, Л. С. Чмутов, Л. М. Хоменко, И. М. Никифоров, А. В. Ничик, О. В. Shtangeeva, N. Lagoda, V. Klimenko, L. Chmutov, L. Khomenko, I. Nikiforov, A. Nychyk, O. |
|
Subject |
Цукрове виробництво, інвертний цукор, клеровка, жовтий цукор, сироп, цукроза, фермент, ферментативний гідроліз, моноамонійфосфат, перекис водню.
Сахарное производство, инвертный сахар, клеровка, желтый сахар, сироп, сахароза, фермент, ферментативный гидролиз, моноаммонийфосфат, перекись водорода. Sugar production, invert sugar, klerovka, brown sugar, syrup, sucrose, enzyme, enzymatic hydrolysis, monoammonium phosphate, hydrogen peroxide. |
|
Description |
Спосіб одержання рідкого інвертного цукру, який включає попереднє очищення клеровки жовтих цукрів, розбавлення клеровки до сиропу, його фільтрування, підкислення сиропу, ферментативний гідроліз цукрози, інактивацію ферменту, контрольне фільтрування сиропу, який відрізняється тим, що для попереднього очищення клеровки використовується моноамонійфосфат в кількості 0,20...0,35 % до маси клеровки та перекис водню в кількості 0,004...0,005 % до маси клеровки, клеровка перед фільтруванням розбавляється водою до вмісту сухих речовин 65...70 %.Способ получения жидкого инвертного сахара, который включает предварительную очистку клеровки желтых сахаров, разбавление клеровки в сироп, его фильтрование, подкисление сиропа, ферментативный гидролиз сахарозы, инактивацию фермента, контрольное фильтрование сиропа, который отличается тем, что для предварительной очистки клеровки используется моноаммонийфосфат в количестве 0,20 ... 0,35 % к массе клеровки и перекись водорода в количестве 0,004 ... 0,005 % к массе клеровки, клеровка перед фильтрованием разбавляется водой до содержания сухих веществ 65 ... 70 %.A method of producing liquid invert sugar, which includes pre-treatment klerovky yellow sugar syrup dilution klerovky up to syrup its filtering, acidified syrup, enzymatic hydrolysis of sucrose, enzyme inactivation, control filtering syrup, wherein, for pre-treatment klerovky using monoammonium in the number 0 20 ... 0.35% by weight of klerovky and hydrogen peroxide in an amount of 0.004 ... 0.005% by weight of klerovky, klerovka before filtering diluted with water to a solids content 65 ... 70 %.
|
|
Publisher |
Деклараційний патент України на винахід № 33453, НУХТ 2000р.
|
|
Date |
2013-02-04T09:09:14Z
2013-02-04T09:09:14Z 2000 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5960
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 33453;
|
|