Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения
Зміна якості очищеного сиропу в процесі зберігання Сhanges in quality of cleaned syrup during the process of storage |
|
Creator |
Штангеева, Н. И.
Клименко, Л. С. Богомол, В. А. Штангеєва, Н. І. Клименко, Л. С. Богомол, В. А. Shtangeeva, N. Klimenko, L. Bogomol, V. |
|
Subject |
качество
сироп хранение красящие вещества сахароза инвертированный сироп моносахариды меланоидины якість сироп зберігання барвні речовини цукроза інвертованийсироп моноцукриди меланоїдини Quality syrup storage of coloring substances sucrose ynvertyrovanny syrup monosaharydy melanoydyny |
|
Description |
Представлены результаты исследований качественных показателей очищенного сиропа в процессе хранения. Определены оптимальные условия хранения сиропа, характер изменеия красящих веществ. Допустимый срок хранения сиропа составил 7 месяцев без ухудшения его качества.Представлені результати досліджень якісних показників очищеного сиропу в процесі зберігання. Визначені оптимальні умови зберігання сиропу, характер зміни барвних речовин. Допустимий термін зберігання сиропу становить 7 місяців без погіршення його якості.The results of studies of quality indicators purified syrup during storage. Optimum storage conditions syrup character changes coloring substances. Acceptable shelf life syrup is 7 months without deterioration of its quality.
|
|
Date |
2013-02-04T09:20:09Z
2013-02-04T09:20:09Z 1990 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штангеева, Н. И. Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения / Н. И. Штангеева, Л. С. Клименко, В. А. Богомол // Известия вузов. Пищевая технология. – 1990. - № 4. - С. 27-28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963 |
|
Language |
other
|
|