Запис Детальніше

Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения
Зміна якості очищеного сиропу в процесі зберігання
Сhanges in quality of cleaned syrup during the process of storage
 
Creator Штангеева, Н. И.
Клименко, Л. С.
Богомол, В. А.
Штангеєва, Н. І.
Клименко, Л. С.
Богомол, В. А.
Shtangeeva, N.
Klimenko, L.
Bogomol, V.
 
Subject качество
сироп
хранение
красящие вещества
сахароза
инвертированный сироп
моносахариды
меланоидины
якість
сироп
зберігання
барвні речовини
цукроза
інвертованийсироп
моноцукриди
меланоїдини
Quality
syrup
storage of
coloring substances
sucrose
ynvertyrovanny syrup monosaharydy
melanoydyny
 
Description Представлены результаты исследований качественных показателей очищенного сиропа в процессе хранения. Определены оптимальные условия хранения сиропа, характер изменеия красящих веществ. Допустимый срок хранения сиропа составил 7 месяцев без ухудшения его качества.Представлені результати досліджень якісних показників очищеного сиропу в процесі зберігання. Визначені оптимальні умови зберігання сиропу, характер зміни барвних речовин. Допустимий термін зберігання сиропу становить 7 місяців без погіршення його якості.The results of studies of quality indicators purified syrup during storage. Optimum storage conditions syrup character changes coloring substances. Acceptable shelf life syrup is 7 months without deterioration of its quality.
 
Date 2013-02-04T09:20:09Z
2013-02-04T09:20:09Z
1990
 
Type Article
 
Identifier Штангеева, Н. И. Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения / Н. И. Штангеева, Л. С. Клименко, В. А. Богомол // Известия вузов. Пищевая технология. – 1990. - № 4. - С. 27-28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963
 
Language other