Запис Детальніше

Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій
Роль дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств» в фундаментальной и профилирующей подготовке специалистов по пищевых технологий
Role of discipline "processes and devices for food industry" in the fundamental and profiling training in food technology
 
Creator Копиленко, А. В.
Копиленко, А. В.
Kopilenko, A.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С.
Martsenyuk, O.
 
Subject процеси і апарати харчових виробництв
процессы и аппараты пищевых производств
processes and devices for food industry
підготовка фахівців
подготовка специалистов
training
 
Date 2013-02-04T13:14:43Z
2013-02-04T13:14:43Z
2001
 
Type Other
 
Identifier Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко : Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. м. Київ, - Київ : УДУХТ, 2000. - С. 51-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5992
 
Language other