Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій
Роль дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств» в фундаментальной и профилирующей подготовке специалистов по пищевых технологий Role of discipline "processes and devices for food industry" in the fundamental and profiling training in food technology |
|
Creator |
Копиленко, А. В.
Копиленко, А. В. Kopilenko, A. Малежик, І. Ф. Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. Марценюк, О. С. Марценюк, А. С. Martsenyuk, O. |
|
Subject |
процеси і апарати харчових виробництв
процессы и аппараты пищевых производств processes and devices for food industry підготовка фахівців подготовка специалистов training |
|
Date |
2013-02-04T13:14:43Z
2013-02-04T13:14:43Z 2001 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко : Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. м. Київ, - Київ : УДУХТ, 2000. - С. 51-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5992 |
|
Language |
other
|
|