Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом
Определение кинетических характеристик процесса сушки молочной сыворотки распылительной способом Determination of kinetic characteristics of drying whey spray method |
|
Creator |
Вересоцький, Ю. І.
Вересоцкий, Ю. И. Veresotskiy, Y. Бабко, Є. М. Бабко, Е. Н. Babko, E. |
|
Subject |
суха молочна сироватка
сухая молочная сыворотка dry of whey розпилювальне сушіння кінетичні характеристики распылительная сушка кинетические характеристики saw drying kinetic description |
|
Description |
Наведено аналітичний огляд існуючих способів переробки молочної сироватки та обгрунтовані способи повного використання усіх її сухих компонентів в умовах промисловості. Визначено кінетичні та температурно-вологі характеристики процесу сушіння одиничних краплин молочної сироватки. Викладено результати досліджень тепло- та масообміну процесу розпилювального сушіння молочної сироватки та отримані рівняння, які дозволяють розраховувати температури краплин в період кіркоутворення, коли процес сушіння лімітується низькою вологопровідністю.Приведены аналитический обзор существующих способов переработки молочной сыворотки и обоснованы способы полного использования всех ее сухих компонентов в условиях промышленности. Определены кинетические и температурно-влажные характеристики процесса сушки единичных капель молочной сыворотки. Изложены результаты исследований тепло-и массообмена процесса распылительной сушки молочной сыворотки и получены уравнения, позволяющие рассчитывать температуры капель в период коркообразование, когда процесс сушки лимитируется низкой влагопроводности.An analytical review of existing methods for the processing of whey and justifiable way of full use of all its components in the dry conditions of the industry. The kinetic and temperature-wet characteristics of single droplet drying whey. The results on the heat and mass transfer process of spray drying of whey and equations allowing to calculate the temperature drops during the formation of a crust, when the drying process is limited by the low hydraulic conductivity.
|
|
Date |
2013-02-05T12:27:23Z
2013-02-05T12:27:23Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вересоцький, Ю. І. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Пищевая наука и технология. - 2012. - № 19. - С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6077 |
|
Language |
uk_UK
|
|