Запис Детальніше

Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом
Определение кинетических характеристик процесса сушки молочной сыворотки распылительной способом
Determination of kinetic characteristics of drying whey spray method
 
Creator Вересоцький, Ю. І.
Вересоцкий, Ю. И.
Veresotskiy, Y.
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
 
Subject суха молочна сироватка
сухая молочная сыворотка
dry of  whey
розпилювальне сушіння
кінетичні характеристики
распылительная сушка
кинетические характеристики
saw drying
kinetic description
 
Description Наведено аналітичний огляд існуючих способів переробки молочної сироватки та обгрунтовані способи повного використання усіх її сухих компонентів в умовах промисловості. Визначено кінетичні та температурно-вологі характеристики процесу сушіння одиничних краплин молочної сироватки. Викладено результати досліджень тепло- та масообміну процесу розпилювального сушіння молочної сироватки та отримані рівняння, які дозволяють розраховувати температури краплин в період кіркоутворення, коли процес сушіння лімітується низькою вологопровідністю.Приведены аналитический обзор существующих способов переработки молочной сыворотки и обоснованы способы полного использования всех ее сухих компонентов в условиях промышленности. Определены кинетические и температурно-влажные характеристики процесса сушки единичных капель молочной сыворотки. Изложены результаты исследований тепло-и массообмена процесса распылительной сушки молочной сыворотки и получены уравнения, позволяющие рассчитывать температуры капель в период коркообразование, когда процесс сушки лимитируется низкой влагопроводности.An analytical review of existing methods for the processing of whey and justifiable way of full use of all its components in the dry conditions of the industry. The kinetic and temperature-wet characteristics of single droplet drying whey. The results on the heat and mass transfer process of spray drying of whey and equations allowing to calculate the temperature drops during the formation of a crust, when the drying process is limited by the low hydraulic conductivity.
 
Date 2013-02-05T12:27:23Z
2013-02-05T12:27:23Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вересоцький, Ю. І. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Пищевая наука и технология. - 2012. - № 19. - С. 97-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6077
 
Language uk_UK