Запис Детальніше

Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів
Влияние диетической добавки "Гемовитал" на реологические свойства глазури для кондитерских изделий
The influence of "Gemovital" dietary supplement on the rheological properties of the confectionery glazes
 
Creator Малафаєв, М. Т.
Малафаев, Н. Т.
Malafaiev, M.
Погожих, М. І.
Погожих, М. И.
Pohozhykh, M.
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
 
Subject какао–олія
пальмоядрова олія
дієтична добавка «Гемовітал»
какао-масло
пальмоядровое масло
диетическая добавка «Гемовитал»
cocoa oil
palm oil
a dietary supplement «Gemovital»
 
Description В статті визначено, що какао–олія та пальмоядрова олія є ньютонівськими рідинами при всіх температурах досліджень, яким при додаванні до них дієтичної добавки «Гемовітал» притаманна неньютонівська течія. Подрібнення частинок дієтичної добавки «Гемовітал» в олії веде до збільшення когезії між частинками та утворення стабільної суспензії. Встановлена раціональна масова частка дієтичної добавки «Гемовітал» для глазурі. В статье определено, что какао-масло и пальмоядровое масло являются ньютоновскими жидкостями при всех температурах исследований, которым при добавлении к ним диетической добавки «Гемовитал» свойственно неньютоновское течение. Измельчение частиц диетической добавки «Гемовитал» в масле ведет к увеличению когезии между частицами и образованию стабильной суспензии. Установлена рациональная массовая доля диетической добавки «Гемовитал» для глазури. The article stipulates that the cocoa oil and palm kernel oil is Newtonian at all temperatures studies that when you add to them a dietary supplement «Gemovital» typical nonNewtonian flow. Breakage of particles dietary supplements «Gemovital» in oil leads to an increase cohesion between particles and the formation of a stable suspension. The rational mass fraction of dietary supplements «Gemovital» for the glaze
 
Date 2013-02-05T07:40:15Z
2013-02-05T07:40:15Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Малафаєв, М. Т. Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів / М. Т. Малафаєв, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, А. В. Гавриш // Восточный Европейский журнал передовых технологий. - 2010. - Т. 5, № 6(47). - С. 63-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6004
 
Language uk_UK