Запис Детальніше

Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання
Определение влияния железосодержащей диетической добавки на качество глазури для кондитерских изделий при хранении
Determination of the influence of iron dietary supplement on the quality of confectionery glaze during storage
 
Creator Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Демидов, І. М.
Демидов, И. Н.
Demidov, I.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
 
Subject залізовмісна дієтична добавка
дієтична добавка «Гемовітал»
шоколадна глазур
кондитерська глазур
кондитерські вироби
железосодержащих диетическая добавка
диетическая добавка «Гемовитал»
шоколадная глазурь
кондитерская глазурь
кондитерские изделия
iron dietary supplement
dietary supplement "Gemovital"
chocolate glaze
confectionery glaze
confectionery goods
 
Description У статті визначено вплив залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал» на якість шоколадної та кондитерської глазурі для кондитерських виробів під час зберігання. Застосовано волюметричний метод дослідження процесу окиснення жиру в глазурі для кондитерських виробів та вплив антиоксиданту «Фітрокс» на терміни зберігання глазурі для кондитерських виробів. В статье определено влияние железосодержащей диетической добавки «Гемовитал» на качество шоколадной и кондитерской глазури для кондитерских изделий во время хранения. Применен волюметрический метод исследования процесса окисления жира в глазури для кондитерских изделий и влияние антиоксиданта «Фитрокс» на сроки хранения глазури для кондитерских изделий. The article estimates the influence of iron dietary supplements "Gemovital" on the quality of the chocolate and confectionery glaze for confectionery goods during storage. Volumetric applied research method of fat oxidation in confectionery glaze and "Fitroks" antioxidant effects on the shelf life of confectionery glaze has been used.
 
Date 2013-02-05T07:40:58Z
2013-02-05T07:40:58Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Євлаш, В. В. Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання / В. В. Євлаш, І. М. Демидов, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Вісник національного університету "ХПІ". – 2010. - № 52. - С. 123-132.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6005
 
Language uk_UK