Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
Исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки семян бобовых и теста с этими продуктами Investigation of fractional composition of protein substances of processed products out of legume seeds and dough with these products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Борисенко, О. В. Борисенко, Е. В. Borysenko, O. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия bakery products збагачення білок борошно з солоду обогащения белок мука из солода fortification protein malt flour |
|
Description |
У статті представлено результати дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Запропоновано використання цих продуктів у технологіях функціональних хлібобулочних виробів. В статье представлены результаты исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки сои, гороха и люпина. Предложено использование этих продуктов в технологиях функциональных хлебобулочных изделий. The paper presents the investigation results of the fractional composition of protein substances of processed products out of soy, pea and lupine. It has been proposed using of these products in technologies of functional bakery products.
|
|
Date |
2013-02-05T07:43:22Z
2013-02-05T07:43:22Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арсеньєва, Л. Ю. Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". – 2004. – № 29.– С. 78-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6007 |
|
Language |
other
|
|