Запис Детальніше

Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
Исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки семян бобовых и теста с этими продуктами
Investigation of fractional composition of protein substances of processed products out of legume seeds and dough with these products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Борисенко, О. В.
Борисенко, Е. В.
Borysenko, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
збагачення
білок
борошно з солоду
обогащения
белок
мука из солода
fortification
protein
malt flour
 
Description У статті представлено результати дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Запропоновано використання цих продуктів у технологіях функціональних хлібобулочних виробів. В статье представлены результаты исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки сои, гороха и люпина. Предложено использование этих продуктов в технологиях функциональных хлебобулочных изделий. The paper presents the investigation results of the fractional composition of protein substances of processed products out of soy, pea and lupine. It has been proposed using of these products in technologies of functional bakery products.
 
Date 2013-02-05T07:43:22Z
2013-02-05T07:43:22Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Арсеньєва, Л. Ю. Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". – 2004. – № 29.– С. 78-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6007
 
Language other