Запис Детальніше

Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства
Модифікація методу Кьєльдаля в технохімічному контролі хлібопекарського виробництва
Modification of the Kjeldahl method in the technical-chemical control of breadmaking
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Сухомлин, Р. И.
Сухомлин, Р. І.
Sukhomlyn, R.
Христиансен, М. Г.
Христіансен, М. Г.
Hristiansen, M.
Штокало, М. И.
Штокало, М. Й.
Shtokalo, M.
Арсеньева, Л. Ю.
Арсеньєва, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject хлебопекарное производство
хлібопекарське виробництво
bakery production
белковые вещества
содержание общего азота
білкові речовини
вміст загального азоту
proteins
content of total nitrogen
 
Description В статье приведены результаты исследований модификации метода Кьельдаля определения общего азота в сырье и готовых изделиях хлебопекарного производства. Согласно модифицированному методу исключается трудоемкая операция отгонки аммиака, уменьшается навеска исследуемого продукта, что позволяет использовать данный метод в заводских и исследовательских лабораториях. В статті наведено результати досліджень модифікації методу Кьєльдаля визначення загального азоту в сировині та готових виробах хлібопекарського виробництва. Відповідно до модифікованого методу виключається трудомістка операція відгонки аміаку, зменшується маса наважки досліджуваного продукту, що дозволяє використовувати даний метод в заводських та науково-дослідних лабораторіях. The article contains results studies modification of the method of determining the total Kjeldahl nitrogen in raw materials and finished goods baking. The proposed method eliminates time consuming operation stripping of ammonia decreases linkage tested product that allows you to use this method in the factory and laboratories.
 
Date 2013-02-05T08:09:05Z
2013-02-05T08:09:05Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства / В. И. Дробот, Р. И. Сухомлин, М. Г. Христиансен, М. И. Штокало, Л. Ю. Арсеньева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1986. - № 9. - С. 15-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6019
 
Language other