Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства
Модифікація методу Кьєльдаля в технохімічному контролі хлібопекарського виробництва Modification of the Kjeldahl method in the technical-chemical control of breadmaking |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Сухомлин, Р. И. Сухомлин, Р. І. Sukhomlyn, R. Христиансен, М. Г. Христіансен, М. Г. Hristiansen, M. Штокало, М. И. Штокало, М. Й. Shtokalo, M. Арсеньева, Л. Ю. Арсеньєва, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
хлебопекарное производство
хлібопекарське виробництво bakery production белковые вещества содержание общего азота білкові речовини вміст загального азоту proteins content of total nitrogen |
|
Description |
В статье приведены результаты исследований модификации метода Кьельдаля определения общего азота в сырье и готовых изделиях хлебопекарного производства. Согласно модифицированному методу исключается трудоемкая операция отгонки аммиака, уменьшается навеска исследуемого продукта, что позволяет использовать данный метод в заводских и исследовательских лабораториях. В статті наведено результати досліджень модифікації методу Кьєльдаля визначення загального азоту в сировині та готових виробах хлібопекарського виробництва. Відповідно до модифікованого методу виключається трудомістка операція відгонки аміаку, зменшується маса наважки досліджуваного продукту, що дозволяє використовувати даний метод в заводських та науково-дослідних лабораторіях. The article contains results studies modification of the method of determining the total Kjeldahl nitrogen in raw materials and finished goods baking. The proposed method eliminates time consuming operation stripping of ammonia decreases linkage tested product that allows you to use this method in the factory and laboratories.
|
|
Date |
2013-02-05T08:09:05Z
2013-02-05T08:09:05Z 1986 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства / В. И. Дробот, Р. И. Сухомлин, М. Г. Христиансен, М. И. Штокало, Л. Ю. Арсеньева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1986. - № 9. - С. 15-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6019 |
|
Language |
other
|
|