Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки
Преобразование белковых веществ в процессе экструзионной обработки The transformation of the proteins in the process of extrusion processing |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Миронова, Н. Г. Миронова, Н. Г. Myronova, N. Ковальов, О. В. Ковалев, А. В. Kovalyov, O. Гайдук, В. В. Гайдук, В. В. Gayduk, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Дячук, О. В. Дячук, А. В. Dyachuk, O. |
|
Subject |
Білок, екструзія, склад, кількість, амінокислоти.
Белок, экструзия, состав, количество, аминокислоты. Protein, extrusion, composition, quantity, amino acids. |
|
Description |
У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. В работе рассмотрены изменения белковых веществ сырья в процессе экструзионной обработки. Показана возможность получения продуктов с высокими органолептическими и пищевыми свойствами. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.
|
|
Publisher |
УкрІНТЕІ
|
|
Date |
2013-02-05T08:17:25Z
2013-02-05T08:17:25Z 1996 |
|
Type |
Technical Report
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6024
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 1
|
|