Запис Детальніше

Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки
Преобразование белковых веществ в процессе экструзионной обработки
The transformation of the proteins in the process of extrusion processing
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Миронова, Н. Г.
Миронова, Н. Г.
Myronova, N.
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
Гайдук, В. В.
Гайдук, В. В.
Gayduk, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Дячук, О. В.
Дячук, А. В.
Dyachuk, O.
 
Subject Білок, екструзія, склад, кількість, амінокислоти.
Белок, экструзия, состав, количество, аминокислоты.
Protein, extrusion, composition, quantity, amino acids.
 
Description У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. В работе рассмотрены изменения белковых веществ сырья в процессе экструзионной обработки. Показана возможность получения продуктов с высокими органолептическими и пищевыми свойствами. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.
 
Publisher УкрІНТЕІ
 
Date 2013-02-05T08:17:25Z
2013-02-05T08:17:25Z
1996
 
Type Technical Report
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6024
 
Language other
 
Relation Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 1