Запис Детальніше

Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
Применение экструзии в производстве новых пищевых продуктов
Application of extrusion in the production of new food products
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject Екструзія, екструдер, обладнання, процеси, перетворення, добавки.
Экструзия, экструдер, оборудование, процессы, преобразования, добавки.
Extrusion, extrusion, equipment, processes, transformations, additives.
 
Description Розглянуто питання екструзії сировини та обладнання, яке використовується. Показана можливість і доцільність одержання методом екструзії нових харчових продуктів. Рассмотрен вопрос экструзии сырья и оборудование, которое используется. Показана возможность и целесообразность получения методом экструзии новых пищевых продуктов. The question of raw materials and equipment, which is used. The possibility and expediency of obtaining the method of extrusion of new food products.
 
Publisher УкрІНТЕІ
 
Date 2013-02-05T08:42:33Z
2013-02-05T08:42:33Z
1995
 
Type Technical Report
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6036
 
Language uk_UK
 
Relation Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 1