Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
Применение экструзии в производстве новых пищевых продуктов Application of extrusion in the production of new food products |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
Екструзія, екструдер, обладнання, процеси, перетворення, добавки.
Экструзия, экструдер, оборудование, процессы, преобразования, добавки. Extrusion, extrusion, equipment, processes, transformations, additives. |
|
Description |
Розглянуто питання екструзії сировини та обладнання, яке використовується. Показана можливість і доцільність одержання методом екструзії нових харчових продуктів. Рассмотрен вопрос экструзии сырья и оборудование, которое используется. Показана возможность и целесообразность получения методом экструзии новых пищевых продуктов. The question of raw materials and equipment, which is used. The possibility and expediency of obtaining the method of extrusion of new food products.
|
|
Publisher |
УкрІНТЕІ
|
|
Date |
2013-02-05T08:42:33Z
2013-02-05T08:42:33Z 1995 |
|
Type |
Technical Report
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6036
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 1
|
|