Запис Детальніше

Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві
Использование продуктов экструзии и методов экструзионной обработки в хлебопекарном производстве
The use of products and extrusion methods of extrusion processing in bakery production
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Миронова, Н. Г.
Миронова, Н. Г.
Myronova, N.
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
Шепеля, Н. В.
Шепеля, Н. В.
Shepela, N.
 
Subject Екструзія, зміна складових, використання, хлібопечення, переробка браку, добавки, поліпшувачі.
Экструзия, изменение составляющих, использование, хлебопечение, переработка брака, добавки, улучшители.
Extrusion, change of components, bread-baking, processing of marriage, additives, improvers.
 
Description Досліджено фізико-хімічні властивості зернової сировини та їх зміни у процесі екструзії. Доводиться доцільність використання продуктів екструзії у хлібопекарському виробництві. Исследованы физико-химические свойства зернового сырья и их изменения в процессе экструзии. Показана целесообразность использования продуктов экструзии в хлебопекарном производстве. We have studied the physico-chemical properties of grain raw material and their changes in the extrusion process. The reasonability of use of the products of extrusion in a baking production.
 
Publisher УкрІНТЕІ
 
Date 2013-02-05T08:18:26Z
2013-02-05T08:18:26Z
1996
 
Type Technical Report
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6025
 
Language uk_UK
 
Relation Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 3