Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві
Использование продуктов экструзии и методов экструзионной обработки в хлебопекарном производстве The use of products and extrusion methods of extrusion processing in bakery production |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Миронова, Н. Г. Миронова, Н. Г. Myronova, N. Ковальов, О. В. Ковалев, А. В. Kovalyov, O. Шепеля, Н. В. Шепеля, Н. В. Shepela, N. |
|
Subject |
Екструзія, зміна складових, використання, хлібопечення, переробка браку, добавки, поліпшувачі.
Экструзия, изменение составляющих, использование, хлебопечение, переработка брака, добавки, улучшители. Extrusion, change of components, bread-baking, processing of marriage, additives, improvers. |
|
Description |
Досліджено фізико-хімічні властивості зернової сировини та їх зміни у процесі екструзії. Доводиться доцільність використання продуктів екструзії у хлібопекарському виробництві. Исследованы физико-химические свойства зернового сырья и их изменения в процессе экструзии. Показана целесообразность использования продуктов экструзии в хлебопекарном производстве. We have studied the physico-chemical properties of grain raw material and their changes in the extrusion process. The reasonability of use of the products of extrusion in a baking production.
|
|
Publisher |
УкрІНТЕІ
|
|
Date |
2013-02-05T08:18:26Z
2013-02-05T08:18:26Z 1996 |
|
Type |
Technical Report
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6025
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Промислова переробка та зберігання харчової продукції;№ 3
|
|