Запис Детальніше

Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері
Интенсификация термодинамического влияния на пищевые вещества в экструдере
The intensification of the thermodynamic effect on the nutrients in the extruder
 
Creator Лопатін, Г. І.
Лопатин, Г. И.
Lopatin, G. I.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject екструзія
тиск
температура
білок
крохмаль
зміни
экструзия
давление
температура
белок
крахмал
изменения
extrusion
pressure
temperature
protein
starch
changes
 
Description Запропоновано спосіб інтенсифікації термодинамічного впливу на речовини в екструдері за рахунок використання пульсуючого тиску. Предложен способ интенсификации термодинамического воздействия на вещества в экструдере за счет использования пульсирующего давления. A method of intensification of the thermodynamic effects of the substance in the extruder through the use of a pulsating pressure.
 
Date 2013-02-05T08:42:22Z
2013-02-05T08:42:22Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Лопатін, Г. І. Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері / Г. І. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 5-6. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6035
 
Language uk_UK