Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері
Интенсификация термодинамического влияния на пищевые вещества в экструдере The intensification of the thermodynamic effect on the nutrients in the extruder |
|
Creator |
Лопатін, Г. І.
Лопатин, Г. И. Lopatin, G. I. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
екструзія
тиск температура білок крохмаль зміни экструзия давление температура белок крахмал изменения extrusion pressure temperature protein starch changes |
|
Description |
Запропоновано спосіб інтенсифікації термодинамічного впливу на речовини в екструдері за рахунок використання пульсуючого тиску. Предложен способ интенсификации термодинамического воздействия на вещества в экструдере за счет использования пульсирующего давления. A method of intensification of the thermodynamic effects of the substance in the extruder through the use of a pulsating pressure.
|
|
Date |
2013-02-05T08:42:22Z
2013-02-05T08:42:22Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лопатін, Г. І. Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері / Г. І. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 5-6. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6035 |
|
Language |
uk_UK
|
|