Запис Детальніше

Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів
Использование синтетических антиоксидантов при производстве картофельных чипсов
The use of synthetic antioxidants in the production of potato chips
 
Creator Ріпка, Н. І.
Рипка, Н. И.
Ripka, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
 
Subject Харчоконцентрати, чіпси, олія, антиоксиданти, термін зберігання, якість.
Пищеконцентраты, чипсы, масло, антиоксиданты, срок хранения, качество.
Food concentrates, chips, butter, antioxidants, validity, quality.
 
Description У роботі вивчено вплив різних антиоксидантів на збереження якості картопляних чіпсів та протікання процесів під час їх зберігання. В работе изучено влияние различных антиоксидантов на сохранение качества картофельных чипсов и протекание процессов во время их хранения. In the work we studied the influence of various antioxidants on the maintenance of the quality of potato chips and the flow of processes in the time of their storage.
 
Publisher Матеріали VIII Міжнародної конференції "Наука і освіта"
 
Date 2013-02-05T08:42:16Z
2013-02-05T08:42:16Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6034
 
Language uk_UK
 
Relation Хімія (том 69);С. 68-70