Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів
Использование синтетических антиоксидантов при производстве картофельных чипсов The use of synthetic antioxidants in the production of potato chips |
|
Creator |
Ріпка, Н. І.
Рипка, Н. И. Ripka, N. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Ковальов, О. В. Ковалев, А. В. Kovalyov, O. |
|
Subject |
Харчоконцентрати, чіпси, олія, антиоксиданти, термін зберігання, якість.
Пищеконцентраты, чипсы, масло, антиоксиданты, срок хранения, качество. Food concentrates, chips, butter, antioxidants, validity, quality. |
|
Description |
У роботі вивчено вплив різних антиоксидантів на збереження якості картопляних чіпсів та протікання процесів під час їх зберігання. В работе изучено влияние различных антиоксидантов на сохранение качества картофельных чипсов и протекание процессов во время их хранения. In the work we studied the influence of various antioxidants on the maintenance of the quality of potato chips and the flow of processes in the time of their storage.
|
|
Publisher |
Матеріали VIII Міжнародної конференції "Наука і освіта"
|
|
Date |
2013-02-05T08:42:16Z
2013-02-05T08:42:16Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6034
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Хімія (том 69);С. 68-70
|
|