Запис Детальніше

Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
Разработка продуктов экструзионной технологии с использованием пророщенного зерна
The development of products of extrusion technologies with the use of cereal as possible
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Єгорова, І. К.
Егорова, И. К.
Egorova, I.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Миронова, Н. Г.
Миронова, Н. Г.
Myronova, N.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
 
Subject екструзія
экструзия
extrusion
пророщування
зернові
солод
проращивание
зміна складових
біологічна цінність
зерновые
солод
изменение составляющих
биологическая ценность
germination
grain
malt
changing the components
biological value
 
Description Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. Изучено изменение компонентов зерновых в процессе проращивания. Предложено использование солода зерновых для получения экструзионных продуктов повышенной пищевой ценности. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.
 
Publisher УкрІНТЕІ
 
Date 2013-02-05T08:42:44Z
2013-02-05T08:42:44Z
1996
 
Type Technical Report
 
Identifier Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. - К.: УкрІНТЕІ, 1996 - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
 
Language uk_UK