Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
Разработка продуктов экструзионной технологии с использованием пророщенного зерна The development of products of extrusion technologies with the use of cereal as possible |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Єгорова, І. К. Егорова, И. К. Egorova, I. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Миронова, Н. Г. Миронова, Н. Г. Myronova, N. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. |
|
Subject |
екструзія
экструзия extrusion пророщування зернові солод проращивание зміна складових біологічна цінність зерновые солод изменение составляющих биологическая ценность germination grain malt changing the components biological value |
|
Description |
Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. Изучено изменение компонентов зерновых в процессе проращивания. Предложено использование солода зерновых для получения экструзионных продуктов повышенной пищевой ценности. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.
|
|
Publisher |
УкрІНТЕІ
|
|
Date |
2013-02-05T08:42:44Z
2013-02-05T08:42:44Z 1996 |
|
Type |
Technical Report
|
|
Identifier |
Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. - К.: УкрІНТЕІ, 1996 - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037 |
|
Language |
uk_UK
|
|