Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання
Определение влияния диаметра канала на процесс формирования экструзии методом математического моделирования Determination of the effect of the channel diameter on the process formation of the extrusion method of mathematical modeling |
|
Creator |
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В. Shtefan, E. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. O. Гнилоквас, В. І. Гнилоквас, В. И. Gnilokvas, V. |
|
Subject |
діаметр каналу
диаметр каналу channel diameter формування екструзії формирование экструзии extrusion forming математичне моделювання математическое моделирование mathematic modeling |
|
Description |
Одним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації. Одним из основных направлений развития пищевой промышленности является интенсификация технологических процессов. Экструзия является одним из перспективных способов их интенсификации. One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.
|
|
Date |
2013-02-05T09:05:36Z
2013-02-05T09:05:36Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штефан, Є. В. Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання / Є. В. Штефан, В. І. Теличкун, О. О. Чепелюк, В. І. Гнилоквас // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 5. С. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6050 |
|
Language |
uk_UK
|
|