Запис Детальніше

Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання
Определение влияния диаметра канала на процесс формирования экструзии методом математического моделирования
Determination of the effect of the channel diameter on the process formation of the extrusion method of mathematical modeling
 
Creator Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, Е. А.
Chepelyuk, O. O.
Гнилоквас, В. І.
Гнилоквас, В. И.
Gnilokvas, V.
 
Subject діаметр каналу
диаметр каналу
channel diameter
формування екструзії
формирование экструзии
extrusion forming
математичне моделювання
математическое моделирование
mathematic modeling
 
Description Одним із основних напрямків розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів. Екструзія є одним із перспективних способів їх інтенсифікації. Одним из основных направлений развития пищевой промышленности является интенсификация технологических процессов. Экструзия является одним из перспективных способов их интенсификации. One of the main directions of development of the food industry is the intensification of technological processes. Extrusion is one of the most promising ways of intensification.
 
Date 2013-02-05T09:05:36Z
2013-02-05T09:05:36Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Штефан, Є. В. Визначення впливу діаметра каналу на процес формування екструзії методом математичного моделювання / Є. В. Штефан, В. І. Теличкун, О. О. Чепелюк, В. І. Гнилоквас // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 5. С. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6050
 
Language uk_UK