Запис Детальніше

Исследование бродильной активности хлебопекарных дрожжей специализированных и спиртовых заводов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование бродильной активности хлебопекарных дрожжей специализированных и спиртовых заводов
Дослідження бродильної активності хлібопекарських дріжджів спеціалізованих і спиртових заводів
Investigation of fermentation activity of baking yeast of specialized and distilling plants
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject Хлебопекарные дрожжи, бродильная активность, глюкозидазы, фруктофуранозидазы, хроматограф, газообразование.
Хлібопекарські дріжджі, бродильна активність, глюкозидаза, фруктофуранозидаза, хроматограф, газоутворення.
Baking yeast, fermentation activity, glucosidase, fruktofuranozidazy, chromatography, gas formation.
 
Description В результате проведенных исследований установлено, что дрожжи спиртовых заводов обладают более высокой бродильной активностю, чем дрожжи специализированых заводов. Полученные доказали технологическую необходимость сокращения продолжительности процесса брожения теста на дрожжах спиртовых заводов. В результаті проведених досліджень встановлено, що дріжджі спиртових заводів мають більш високу бродильної активності, ніж дріжджі спеціалізованих заводів. Отримані результати підтвердили технологічну необхідність скорочення тривалості процесу бродіння тіста на дріжджах спиртових заводів. The studies found that yeast alcohol plants have higher fermentative activity than yeast of specialized plants. The resulting technology proved the need to reduce the duration of the fermentation process the yeast dough distilleries.
 
Publisher Депонировано в ГНТБ Украины
 
Date 2013-02-05T09:01:58Z
2013-02-05T09:01:58Z
1995
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6049
 
Language other
 
Relation № 101-Ук96;10 с.