Переход высокомолекулярных соединений из свекловичной стружки в процессе диффундирования
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Переход высокомолекулярных соединений из свекловичной стружки в процессе диффундирования
Перехід високомолекулярних сполук із бурякової стружки в процесі дифундування The transfer of high-molecular compounds from beet cossettes in the diffusion process |
|
Creator |
Олянська, С. П.
Загородня, Л. Й. Загородній, П. П. Олянская, С. П. Загородняя, Л. И. Загородний, П. П. Olyanska, S. Zagorodnya, l. Zagorodniy, P. |
|
Subject |
високомолекулярні сполуки
рівняння регресії обрахування кількості екстрагування із стружки рН середовища температура тривалість екстракції практичне застосування высокомолекулярные соединения уравнение регрессии вычисление количества екстрагирование из стружки рН среды температура длительность диффундирования практическое применение high-molecular compounds an equation calculation the amount migrate from cossettes pH of the medium temperature residence time practical application |
|
Description |
Було досліджено перехід високомолекулярних сполук із бурякової стружки в сік у лабораторних умовах залежно від величини рН середовища, температури і тривалості процесу екстрагування. Для описання і оптимізації дифузійного процесу на базі активного планового експерименту застосували метод композиційного рототабельного планування. Отримано рів-няння регресії в нормативному вигляді і натуральних перемінних. Было исследовано переход высокомолекулярных соединений из свекловичной стружки в сок в лабораторных условиях в зависимости от величины рН среды, температуры и длительности процесса. Для описания и оптимизации диффузионного процесса на базе активного планового эксперимента применяли метод композиционного рототабельного планирования. Получено уравнение регрессии в нормированном виде и натуральных переменных. From laboratory studies of the diffusion process, an equation was derived for calculation of the quantities of high-molecular impurities that are extracted together with sugar from cossettes as a function of pH, temperature and residence time. Practical application of the equation is documented, practical application.
|
|
Date |
2013-02-05T08:20:16Z
2013-02-05T08:20:16Z 1983 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олянська, С. П. Переход высокомолекулярных соединений из свекловичной стружки в процессе диффундирования / С. П. Олянська, Л. Й. Загородня, П. П. Загородній // Известия ВУЗов : Пищевая технология. – 1983. – № 1. – С. 93–95.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6027 |
|
Language |
other
|
|