Запис Детальніше

Біологічна хімія

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна хімія
Биологическая химия
Вiological сhemistry
 
Creator Левандовський, Л. В.
Левандовский, Л. В.
Levandovskiy, L.
Дрюк, В. Г.
Дрюк, В. Г.
Druk, V.
Семенова, О. І.
Семенова, Е. И.
Semenova, O.
Бублієнко, Н. О.
Бублиенко, Н. А.
Bublienko, N.
Скляр, С. І.
Скляр, С. И.
Sklyar, S.
 
Subject біохімія
биохимия
biochemistry
асиміляція
дисиміляція
білки
вуглеводи
ліпіди
вітаміни
біохімічні процеси
ассимиляция
диссимиляция
белки
углеводы
липиды
витамины
биохимические процессы
assimilation
dissimilation
proteins
carbohydrates
lipids
vitamins
biochemical processes
 
Description У підручнику викладено основні положення біологічної хімії, що дають загальні уявлення про хімічні основи життєдіяльності тварин, рослин та мікроорганізмів. Розглянута будова, асиміляція і дисиміляція основних
класів біомолекул: білків, нуклеїнових кислот, вітамінів, вуглеводів, ліпідів,
ферментів тощо. Охарактеризовано біохімічні процеси у харчових виробництвах.
В учебнике изложены основные понятия биологической химии, которые дают общие представления о химических основах жизнедеятельности животных, растений и микроорганизмов. Рассмотрены строение, ассимиляция и диссимиляция основных классов биомолекул: белков, нуклеиновых кислот, витаминов, углеводов, липидов, ферментов и т.д. Охарактеризованы биохимические процессы пищевой промышленности.
The tutorial presents the basic concepts of biological chemistry, which give a general idea of the chemical basis of life of animals, plants and microorganisms. Details of the structure, assimilation and dissimilation major classes of biomolecules: proteins, nucleic acids, vitamins, carbohydrates, lipids, enzymes, etc. Characterized biochemical processes food industry.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-02-05T09:40:09Z
2013-02-05T09:40:09Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Біологічна хімія: Підруч. / Л. В. Левандовський, В. Г. Дрюк, О. І. Семенова та ін. — К.: НУХТ, 2012. — … с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6062
 
Language other