Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
Прессованные дрожжи. Эффективность их использования на хлебопекарных предприятиях Compressed yeast. Effectiveness of their use in bakeries |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Борошно, дріжджі, мальтазна активність, тісто, глютатіон, бродіння, газоутворення, хліб.
Мука, дрожжи, мальтазная активность, тесто, глютатион, брожение, газообразование, хлеб. Flour, yeast, maltose activity, dough, glutathione, fermentation, gas formation, bread. |
|
Description |
Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні. Проведены комплексные исследования биотехнологических свойств новых штаммов дрожжей спиртовых заводов, а также проведен сравнительный анализ разных штаммов дрожжей спиртовых и специализированных заводов. В призводственных условиях доведена целесообразность использования новых штаммов дрожжей спиртовых заводов в хлебопечении. The complex researches of the biotechnological properties of new yeast strains for distilling plants have been made. A comparative analysis of different strains of yeast for distilling and specialized plants has been conducted. The practicability of new yeast strains for distilling plants in bread making has been established in working conditions. |
|
Publisher |
Харчова і переробна промисловість
|
|
Date |
2013-02-05T12:26:54Z
2013-02-05T12:26:54Z 1996 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6076
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 4;с. 28
|
|