Запис Детальніше

Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
Прессованные дрожжи. Эффективность их использования на хлебопекарных предприятиях
Compressed yeast. Effectiveness of their use in bakeries
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject Борошно, дріжджі, мальтазна активність, тісто, глютатіон, бродіння, газоутворення, хліб.
Мука, дрожжи, мальтазная активность, тесто, глютатион, брожение, газообразование, хлеб.
Flour, yeast, maltose activity, dough, glutathione, fermentation, gas formation, bread.
 
Description Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні.
Проведены комплексные исследования биотехнологических свойств новых штаммов дрожжей спиртовых заводов, а также проведен сравнительный анализ разных штаммов дрожжей спиртовых и специализированных заводов. В призводственных условиях доведена целесообразность использования новых штаммов дрожжей спиртовых заводов в хлебопечении. The complex researches of the biotechnological properties of new yeast strains for distilling plants have been made. A comparative analysis of different strains of yeast for distilling and specialized plants has been conducted. The practicability of new yeast strains for distilling plants in bread making has been established in working conditions.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість
 
Date 2013-02-05T12:26:54Z
2013-02-05T12:26:54Z
1996
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6076
 
Language uk_UK
 
Relation № 4;с. 28