Запис Детальніше

Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики
Препараты желатина в виноделии, коммерческие характеристики
Gelatin preparations in winemaking, commercial characteristics
 
Creator Чурсіна, О. О.
Гержикова, В. Г.
Балаєва, А. М.
Бабич, І. М.
Чурсина, О. А.
Гержикова, В. Г.
Балаева, А. М.
Бабич, И. М.
Chursina, O.
Gerjikova, V.
Bаlaeva, A.
Babich, I.
 
Subject желатин
танін
колоїдні помутніння
фенольні речовини
столові виноматеріали
желатин
танин
коллоидные помутнения
фенольные вещества
столовые виноматериалы
gelatin
tannin
colloidal haze
phenolic substances
table wine materials
 
Description Наведено характеристики нових препаратів желатину, які використовуються у виноробстві і зроблено висновок, що всі пропонуємі препарати желатину високої якості та чистоти, володіють гарними технологічними властивостями, високою таніноосаджуючою здатністю, яка обумовлює зниження концентрації полімерних флавоноїдів та підвищення стійкості вина до зворотних колоїдних та поліфенольних помутнінь.
Приведены характеристики новых препаратов желатина, которые используют в виноделии и сделано вывод, что все педлагаемые препараты желатина високого качества и чистоты, владеют высокими технологическими свойствами, высокой таниноосаждаемой способностью, которая обуславливает снижение концентрации полимерных флавоноидов и повышение стабильности вина к обратимым коллоидным и полифенольным помутнениям.
The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic clouding
 
Date 2012-08-28T07:03:20Z
2012-08-28T07:03:20Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Чурсіна, О. О. Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики/ О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, А. Балаєва, І. М. Бабич//Харчова і переробна промисловість – 2004. - №12 – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2179
 
Language other