Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики
Препараты желатина в виноделии, коммерческие характеристики Gelatin preparations in winemaking, commercial characteristics |
|
Creator |
Чурсіна, О. О.
Гержикова, В. Г. Балаєва, А. М. Бабич, І. М. Чурсина, О. А. Гержикова, В. Г. Балаева, А. М. Бабич, И. М. Chursina, O. Gerjikova, V. Bаlaeva, A. Babich, I. |
|
Subject |
желатин
танін колоїдні помутніння фенольні речовини столові виноматеріали желатин танин коллоидные помутнения фенольные вещества столовые виноматериалы gelatin tannin colloidal haze phenolic substances table wine materials |
|
Description |
Наведено характеристики нових препаратів желатину, які використовуються у виноробстві і зроблено висновок, що всі пропонуємі препарати желатину високої якості та чистоти, володіють гарними технологічними властивостями, високою таніноосаджуючою здатністю, яка обумовлює зниження концентрації полімерних флавоноїдів та підвищення стійкості вина до зворотних колоїдних та поліфенольних помутнінь.
Приведены характеристики новых препаратов желатина, которые используют в виноделии и сделано вывод, что все педлагаемые препараты желатина високого качества и чистоты, владеют высокими технологическими свойствами, высокой таниноосаждаемой способностью, которая обуславливает снижение концентрации полимерных флавоноидов и повышение стабильности вина к обратимым коллоидным и полифенольным помутнениям. The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic clouding |
|
Date |
2012-08-28T07:03:20Z
2012-08-28T07:03:20Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чурсіна, О. О. Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики/ О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, А. Балаєва, І. М. Бабич//Харчова і переробна промисловість – 2004. - №12 – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2179 |
|
Language |
other
|
|