Конкурентоспроможність виноробства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конкурентоспроможність виноробства
Конкурентоспособность виноделия Competitiveness of winemaking |
|
Creator |
Загоруйко, В. А.
Домарецький, В. А. Бабич, І. М. Загоруйко, В. А. Домарецкий, В. А. Бабич, И. М. Zagoruiko, V. Domareckij, V. Babich, I. |
|
Subject |
танін
колоїдні помутніння фенольні речовини столові виноматеріали танин коллоидные помутнения фенольные вещества столовые виноматериалы. tannin colloidal haze phenolic substances table wine materials |
|
Description |
Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.
Primary factors which provide competitiveness of wine, quality, the low cost price, long lines of storage and profit for manufacture are Главными факторами, которые обеспечивают конкурентоспособность вина, являются- качество, низкая себестоимость, длительный строк хранения и прибыль для производства. |
|
Publisher |
Харчова і переробна промисловість
|
|
Date |
2012-08-28T07:16:28Z
2012-08-28T07:16:28Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2180
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№8; С. 7
|
|