Запис Детальніше

Конкурентоспроможність виноробства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкурентоспроможність виноробства
Конкурентоспособность виноделия
Competitiveness of winemaking
 
Creator Загоруйко, В. А.
Домарецький, В. А.
Бабич, І. М.
Загоруйко, В. А.
Домарецкий, В. А.
Бабич, И. М.
Zagoruiko, V.
Domareckij, V.
Babich, I.
 
Subject танін
колоїдні помутніння
фенольні речовини
столові виноматеріали
танин
коллоидные помутнения
фенольные вещества
столовые виноматериалы.
tannin
colloidal haze
phenolic substances
table wine materials
 
Description Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.
Primary factors which provide competitiveness of wine, quality, the low cost price, long lines of storage and profit for manufacture are
Главными факторами, которые обеспечивают конкурентоспособность вина, являются- качество, низкая себестоимость, длительный строк хранения и прибыль для производства.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість
 
Date 2012-08-28T07:16:28Z
2012-08-28T07:16:28Z
2004
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2180
 
Language other
 
Relation №8; С. 7