Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості
Рациональное использование вторичных материальных ресурсов в мясоперерабатывающей промышленности Rational use of secondary material resources in the meat industry |
|
Creator |
Тріщова, Л. О.
Трищова, Л. А. Trischova, L. Бублієнко, Н. О. Бублиенко, Н. А. Bublienko, N. Семенова, О. І. Семенова, Е. И. Semenova, O. |
|
Subject |
утилізація
утилизация utilization м’ясопереробна промисловість вторинні матеріальні ресурси мясоперерабатывающая промышленность вторичные материальные ресурсы meat processing industry secondary material resources |
|
Description |
Охарактеризовані основні групи вторинних матеріальних ресурсів м’ясопереробної промисловості. Запропоновані раціональні шляхи їх використання.
Охарактеризованы основные группы вторичных материальных ресурсов мясоперерабатывающей промышленности. Предложены рациональные пути их использования. The basic group of secondary material resources meat industry. Suggested rational ways to use them. |
|
Date |
2013-02-06T09:44:26Z
2013-02-06T09:44:26Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Тріщова, Л. О. Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості / Л. О. Тріщова, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 75-а наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених, Київ, 13 – 14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6103 |
|
Language |
other
|
|