Запис Детальніше

Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості
Рациональное использование вторичных материальных ресурсов в мясоперерабатывающей промышленности
Rational use of secondary material resources in the meat industry
 
Creator Тріщова, Л. О.
Трищова, Л. А.
Trischova, L.
Бублієнко, Н. О.
Бублиенко, Н. А.
Bublienko, N.
Семенова, О. І.
Семенова, Е. И.
Semenova, O.
 
Subject утилізація
утилизация
utilization
м’ясопереробна промисловість
вторинні матеріальні ресурси
мясоперерабатывающая промышленность
вторичные материальные ресурсы
meat processing industry
secondary material resources
 
Description Охарактеризовані основні групи вторинних матеріальних ресурсів м’ясопереробної промисловості. Запропоновані раціональні шляхи їх використання.
Охарактеризованы основные группы вторичных материальных ресурсов мясоперерабатывающей промышленности. Предложены рациональные пути их использования.
The basic group of secondary material resources meat industry. Suggested rational ways to use them.
 
Date 2013-02-06T09:44:26Z
2013-02-06T09:44:26Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Тріщова, Л. О. Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості / Л. О. Тріщова, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 75-а наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених, Київ, 13 – 14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6103
 
Language other