Запис Детальніше

Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України
Ways of increase of competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine
Факторы повышения конкурентоспособности предприятий молочной промышленности Украины
 
Creator Слободян, Н. Я.
Slobodyan, N.
Слободян, Н. Я.
 
Subject підприємства молочної промисловості
enterprises of suckling industry
предприятия молочной промышленности
конкурентоспроможність підприємства
фактори конкурентоспроможності
competitiveness of enterprise
factors of competitiveness
конкурентоспособность предприятия
факторы конкурентоспособности
 
Description У статті розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах. Basic factors which form the competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine are considered in the article. The ways of increase of level of competitiveness of enterprises are offered modern terms. В статье рассмотрены основные факторы, формирующие конкурентоспособность предприятий молочной промышленности Украины. Предложены пути повышения конкурентоспособности предприятий в современных условиях.
 
Date 2013-02-06T09:51:27Z
2013-02-06T09:51:27Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Слободян, Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2009. – № 31 – С. 84–87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104
 
Language other