Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України
Ways of increase of competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine Факторы повышения конкурентоспособности предприятий молочной промышленности Украины |
|
Creator |
Слободян, Н. Я.
Slobodyan, N. Слободян, Н. Я. |
|
Subject |
підприємства молочної промисловості
enterprises of suckling industry предприятия молочной промышленности конкурентоспроможність підприємства фактори конкурентоспроможності competitiveness of enterprise factors of competitiveness конкурентоспособность предприятия факторы конкурентоспособности |
|
Description |
У статті розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах. Basic factors which form the competitiveness of enterprises of suckling industry of Ukraine are considered in the article. The ways of increase of level of competitiveness of enterprises are offered modern terms. В статье рассмотрены основные факторы, формирующие конкурентоспособность предприятий молочной промышленности Украины. Предложены пути повышения конкурентоспособности предприятий в современных условиях.
|
|
Date |
2013-02-06T09:51:27Z
2013-02-06T09:51:27Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Слободян, Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2009. – № 31 – С. 84–87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104 |
|
Language |
other
|
|