Запис Детальніше

Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу
Способ изготовления сахаросодержащих продуктов для получения спирта и биоэтанола
Method of making of sugarcontain foods for the receipt of alcohol and bioethanol
 
Creator Василенко, С. М.
Савич, А. Н.
Штангеєв, К. О.
Яковець, І. І.
Сосницький, В. В.
Олійнічук, С. Т.
Шиян, П. Л.
Рудаков, В. К.
Кизюн, Г. О.
Сизько, В. Б.
Хомічак, Л. М.
Василенко, С. М.
Савич, А. Н.
Штангеев, К. О.
Яковец, И. И.
Сосницкий, В. В.
Олийничук, С. Т.
Шиян, П. Л.
Рудаков, В. К.
Кизюн, Г. А.
Сизько, В. Б.
Хомичак, Л. М.
Vasylenko, S.
Savich, A.
Shtangeev, K.
Yakovets, I.
Sosnitskiy, V.
Oliynichyk, S.
Shiyan, P.
Rudakov, V.
Kizun, G.
Syzko, V.
Homichak, L.
 
Subject Відтік утфелю ІІ кристалізації, дифузійний сік.
Отток утфеля ІІ кристаллизации, диффузионный сок.
Outflow of ІІ crystallization utfel, diffusive juice.
 
Description Корисна модель відноситься до харчової промисловості. Запропонований спосіб сприяє підвищенню виходу спирту і біоетанолу шляхом використання нового цукровмісного продукту – загального відтоку утфелю ІІ кристалізації та частини дифузійного соку в кількості 20-30 % до маси буряків.Полезная модель относится к пищевой промышленности. Предложенный способ способствует повышению выхода спирта и биоэтанола путем использования нового сахаросодержащего продукта – общего оттока утфеля ІІ кристаллизации и части диффузионного сока в количестве 20-30 % к массе свеклы.An useful model behaves to food industry. The offered method assists the increase of exit of alcohol and bioethanol by the use of new sugarcontain product - general outflow of ІІ crystallization utfel and part of diffusive juice in an amount 20-30 %% to mass of beet.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-02-06T11:19:33Z
2013-02-06T11:19:33Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Пат.№44755 А Україна,МПК C10L1/10. Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу/Василенко С.М., Савич А.Н., Штангеєв К.О., Яковець І.І., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т., Шиян П.Л., Рудаков В.К., Кизюн Г.О., Сизько В.Б., Хомічак Л.М.;заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- №200905098;заявл. 22.05.2009р. опубл.12.10.2009,Бюл №19,2009р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6106
 
Language other
 
Relation №44755 А;