Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу
Способ изготовления сахаросодержащих продуктов для получения спирта и биоэтанола Method of making of sugarcontain foods for the receipt of alcohol and bioethanol |
|
Creator |
Василенко, С. М.
Савич, А. Н. Штангеєв, К. О. Яковець, І. І. Сосницький, В. В. Олійнічук, С. Т. Шиян, П. Л. Рудаков, В. К. Кизюн, Г. О. Сизько, В. Б. Хомічак, Л. М. Василенко, С. М. Савич, А. Н. Штангеев, К. О. Яковец, И. И. Сосницкий, В. В. Олийничук, С. Т. Шиян, П. Л. Рудаков, В. К. Кизюн, Г. А. Сизько, В. Б. Хомичак, Л. М. Vasylenko, S. Savich, A. Shtangeev, K. Yakovets, I. Sosnitskiy, V. Oliynichyk, S. Shiyan, P. Rudakov, V. Kizun, G. Syzko, V. Homichak, L. |
|
Subject |
Відтік утфелю ІІ кристалізації, дифузійний сік.
Отток утфеля ІІ кристаллизации, диффузионный сок. Outflow of ІІ crystallization utfel, diffusive juice. |
|
Description |
Корисна модель відноситься до харчової промисловості. Запропонований спосіб сприяє підвищенню виходу спирту і біоетанолу шляхом використання нового цукровмісного продукту – загального відтоку утфелю ІІ кристалізації та частини дифузійного соку в кількості 20-30 % до маси буряків.Полезная модель относится к пищевой промышленности. Предложенный способ способствует повышению выхода спирта и биоэтанола путем использования нового сахаросодержащего продукта – общего оттока утфеля ІІ кристаллизации и части диффузионного сока в количестве 20-30 % к массе свеклы.An useful model behaves to food industry. The offered method assists the increase of exit of alcohol and bioethanol by the use of new sugarcontain product - general outflow of ІІ crystallization utfel and part of diffusive juice in an amount 20-30 %% to mass of beet.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-02-06T11:19:33Z
2013-02-06T11:19:33Z 2009 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат.№44755 А Україна,МПК C10L1/10. Спосіб виготовлення цукровмісних продуктів для одержання спирту і біоетанолу/Василенко С.М., Савич А.Н., Штангеєв К.О., Яковець І.І., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т., Шиян П.Л., Рудаков В.К., Кизюн Г.О., Сизько В.Б., Хомічак Л.М.;заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- №200905098;заявл. 22.05.2009р. опубл.12.10.2009,Бюл №19,2009р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6106 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№44755 А;
|
|