Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Золотухіна, І.В.
Баландіна, І.С. |
|
Subject |
Технология ресторанных услуг
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/28819/1/%D0%94%D0%BB%D1%8F%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B9%208794.pdf
Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/28819/
|
|