Запис Детальніше

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Золотухіна, І.В.
Баландіна, І.С.
 
Subject Технология ресторанных услуг
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28819/1/%D0%94%D0%BB%D1%8F%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B9%208794.pdf
Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4, 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28819/