Запис Детальніше

Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості
Применение стоимостного подхода в процессе управления предприятиями кондитерской промышленности
Application value approach during enterprise management confectionery industry
 
Creator Климаш, Н. І.
Климаш, Н. И.
Klymash, N.
 
Subject управління ефективністю
управление эффективностью
management efficiency
стратегія управління підприємством на основі його вартості
економічна додана вартість
вартість підприємства
сценарії розвитку
стратегия управления предприятием на основе его стоимости
экономическая добавленная стоимость
стоимость предприятия
сценарии развития
management strategy based on its value
economic value added
value the company
scenarios
 
Description Запропоновано комплексний підхід до управління підприємствами кондитерської промисловості. Обґрунтовано переваги використання економічної доданої вартості (EVA) як ключового показника при визначенні ринкової вартості підприємства. Запропоновано розрахунок вартості підприємства на основі ключового показника з врахуванням гудвілу.
Предложен комплексный подход к управлению предприятиями кондитерской промышленности. Обоснованы преимущества использования экономической добавленной стоимости (EVA) как ключевого показателя при определении рыночной стоимости предприятия. Предложен расчет стоимости предприятия на основе ключевого показателя с учетом гудвилла.
The proposed integrated approach to performance management enterprise confectionery industry. Grounded in the benefits of economic value added (EVA) as a key indicator in determining the market value of the enterprise. The proposed charges based on a key indicator of goodwill into account.
 
Date 2012-02-16T08:52:08Z
2012-02-16T08:52:08Z
2011
 
Identifier Климаш, Н. І. Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості / Н. І. Климаш // Наукові праці НУХТ. - 2011. - №39. - С. 157-161.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
 
Language other