Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості
Применение стоимостного подхода в процессе управления предприятиями кондитерской промышленности Application value approach during enterprise management confectionery industry |
|
Creator |
Климаш, Н. І.
Климаш, Н. И. Klymash, N. |
|
Subject |
управління ефективністю
управление эффективностью management efficiency стратегія управління підприємством на основі його вартості економічна додана вартість вартість підприємства сценарії розвитку стратегия управления предприятием на основе его стоимости экономическая добавленная стоимость стоимость предприятия сценарии развития management strategy based on its value economic value added value the company scenarios |
|
Description |
Запропоновано комплексний підхід до управління підприємствами кондитерської промисловості. Обґрунтовано переваги використання економічної доданої вартості (EVA) як ключового показника при визначенні ринкової вартості підприємства. Запропоновано розрахунок вартості підприємства на основі ключового показника з врахуванням гудвілу.
Предложен комплексный подход к управлению предприятиями кондитерской промышленности. Обоснованы преимущества использования экономической добавленной стоимости (EVA) как ключевого показателя при определении рыночной стоимости предприятия. Предложен расчет стоимости предприятия на основе ключевого показателя с учетом гудвилла. The proposed integrated approach to performance management enterprise confectionery industry. Grounded in the benefits of economic value added (EVA) as a key indicator in determining the market value of the enterprise. The proposed charges based on a key indicator of goodwill into account. |
|
Date |
2012-02-16T08:52:08Z
2012-02-16T08:52:08Z 2011 |
|
Identifier |
Климаш, Н. І. Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості / Н. І. Климаш // Наукові праці НУХТ. - 2011. - №39. - С. 157-161.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/252 |
|
Language |
other
|
|