Запис Детальніше

Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Анализ риска возникновения аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности, как фактор повышения опасности их функционирования
Risk analysis of emergency situations in the food industry as a factor in increasing danger of their functioning
 
Creator Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В.
Volodchenkova, N.
Хіврич, О. В.
Хиврич, А. В.
Hivrich, O.
 
Subject Ризик, небезпека промислового об’єкта, аварія, аварійна ситуація.
Риск, опасность промышленного объекта, авария, аварийная ситуация.
Risk, hazard industrial facility, accident, emergency situation.
 
Description Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.
Одним из важных звеньев деятельности любого предприятия является анализ и оценка риска возникновения аварийных ситуаций. Поэтому для любого предприятия разрабатывается система управления безопасностью функционирования производства, которая базируется на определении степени риска с последующей разработкой мер безопасности, которые внедряются на производстве.
One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2013-02-07T11:53:17Z
2013-02-07T11:53:17Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Володченкова, Н. В. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування /Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Харчова промисловість. - 2012. - № 13. - С. 140-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6129
 
Language uk_UK
 
Relation № 13;С. 140-145