Запис Детальніше

Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
Способ производства мучной композиционной смеси (Патент на изобретение № 86675)
Method of making composite mixture flour (Patent number 86675)
 
Creator Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Назар, О. С.
Назар, А. С.
Nazar, O.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, Е. Ю.
Suprun-Krestova, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject композиційна суміш
композиционная смесь
composite mixture
пшеничний зародок
кукурудза
екструзія
борошно пшеничне
пшеничный зародыш
кукуруза
экструзия
пшеничная мука
wheat germs
maize
extrusion
wheat flour
 
Description Спосіб виробництва композиційної борошня-
ної суміші, який передбачає дозування борошна
пшеничного вищого або першого сорту та добавок,
їх змішування до однорідної маси, який відрізня-
ється тим, що добавки у вигляді пшеничного за-
родка та очищеної від домішок і подрібненої куку-
рудзи дозують у співвідношенні відповідно 30-50 %
і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-
15 %. після чого екструдоааний продукт подріб-
нюють, просівають і подають його на дозування і
змішування у кількості 8-12 % до загальної маси
суміші з борошном пшеничним вищого або першо-
го сорту. Способ производства композиционного мучные
ной смеси , предусматривающий дозирования муки
пшеничной высшего или первого сорта и добавок ,
их смешивания до однородной массы , отличающийся
ется тем , что добавки в виде пшеничной по -
родка и очищенной от примесей и измельченной куку -
Рудзь дозируют в соотношении соответственно 30-50 %
и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14 -
15 %. после чего екструдоааний продукт измель -
оценивают , просеивают и подают его дозировку и
смешивания в количестве 8-12 % от общей массы
смеси с мукой пшеничной высшего или перво-
го сорта. Method of manufacturing composite flour -
tion mixture, which involves dispensing flour
wheat or first grade and additives
their mixing until smooth , characterized
etsya what supplements in the form of wheat by -
rodka and cleaned of impurities and crushed cookie -
rudzy dosed at a ratio by 30-50%
and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14 -
15%. then ekstrudoaanyy product grinding
nyuyut , sifted and submit it to the dosage and
mixing in an amount of 8-12 % by weight of the total
mixed with wheat flour or first-
grade.
 
Date 2013-02-07T12:47:26Z
2013-02-07T12:47:26Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пат. № 86675 Україна, МПК А21D2/08, А21D2/36, А21D2/38. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- № a 20707565; заявл. 05.07.2007 р., опубл. 12.05.2009 р., Бюл. № 9., 2009 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6136
 
Language other