Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
Способ производства мучной композиционной смеси (Патент на изобретение № 86675) Method of making composite mixture flour (Patent number 86675) |
|
Creator |
Корж, Т. В.
Корж, Т. В. Korzh, T. Шаповаленко, О. І. Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Назар, О. С. Назар, А. С. Nazar, O. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Супрун-Крестова, О. Ю. Супрун-Крестова, Е. Ю. Suprun-Krestova, O. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. |
|
Subject |
композиційна суміш
композиционная смесь composite mixture пшеничний зародок кукурудза екструзія борошно пшеничне пшеничный зародыш кукуруза экструзия пшеничная мука wheat germs maize extrusion wheat flour |
|
Description |
Спосіб виробництва композиційної борошня- ної суміші, який передбачає дозування борошна пшеничного вищого або першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізня- ється тим, що добавки у вигляді пшеничного за- родка та очищеної від домішок і подрібненої куку- рудзи дозують у співвідношенні відповідно 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14- 15 %. після чого екструдоааний продукт подріб- нюють, просівають і подають його на дозування і змішування у кількості 8-12 % до загальної маси суміші з борошном пшеничним вищого або першо- го сорту. Способ производства композиционного мучные ной смеси , предусматривающий дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся ется тем , что добавки в виде пшеничной по - родка и очищенной от примесей и измельченной куку - Рудзь дозируют в соотношении соответственно 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14 - 15 %. после чего екструдоааний продукт измель - оценивают , просеивают и подают его дозировку и смешивания в количестве 8-12 % от общей массы смеси с мукой пшеничной высшего или перво- го сорта. Method of manufacturing composite flour - tion mixture, which involves dispensing flour wheat or first grade and additives their mixing until smooth , characterized etsya what supplements in the form of wheat by - rodka and cleaned of impurities and crushed cookie - rudzy dosed at a ratio by 30-50% and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14 - 15%. then ekstrudoaanyy product grinding nyuyut , sifted and submit it to the dosage and mixing in an amount of 8-12 % by weight of the total mixed with wheat flour or first- grade. |
|
Date |
2013-02-07T12:47:26Z
2013-02-07T12:47:26Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пат. № 86675 Україна, МПК А21D2/08, А21D2/36, А21D2/38. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- № a 20707565; заявл. 05.07.2007 р., опубл. 12.05.2009 р., Бюл. № 9., 2009 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6136 |
|
Language |
other
|
|