Запис Детальніше

Композиція для виробництва білого соусу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для виробництва білого соусу
Композиция для производства белого соуса
Arrangement for the production of white sauce
 
Creator Пасічний, В. М.
Богдан, І. О.
Хом’якова, В. С.
Пасичный, В. Н.
Богдан, И. А.
Хомякова, В. С.
Pasichniy, V. M.
Bogdan, I.
Khomyakova, V.
 
Subject Соус, бульйон м’ясний, посилювачів смаку, розпушувач.
Соус, бульонмясной, усилителейвкуса, разрыхлитель.
Sauce, meatbroth, Amplifierflavor, leavening.
 
Description Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.Разработана композиция для производствабелогосоуса, котораявключаетбульонмясной, растительныенаполнители, специи, соль поваренную, сахар, пищевые добавки, отличающийся тем, что в качестверастительныхнаполнителейиспользуютсясушеную лук, морковь, сливки сухиерастительныеилимолочные, сухое молоко илисухаямолочнаясыворотка, пищевыекрасители, сушеныйчеснок, горчичный порошок стабилизирующуюсмесь на основыгидроколлоидов и пищевых солей или муки пшеничной, смесь на основенатуральныхспеций, приправ, смесьпищевых добавок на основерегуляторовкислотности, разрыхлителей, эмульгаторов, антиоксидантов, усилителейвкуса.A compositionfortheproductionofwhitesaucethatincludesmeatbroth, vegetablefillers, spices, salt, sugar, foodadditives, characterizedinthatastheplantfillersuseddriedonions, carrots, creamormilk, drycereal, milkorwheypowder, foodcoloring, driedgarlic, mustardpowderstabilizingcompoundbasedonhydrocolloidsandediblesaltsorwheatflour, blendwithnaturalspices, seasoningsmixtureoffoodadditivesonacidityregulators, bakingpowder, emulsifiers, antioxidants, flavorboosters.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-02-07T09:02:46Z
2013-02-07T09:02:46Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Пат. 47541 А Україна, МПК(209) А 23 L 1/39. Композиція для виробництва білого соусу / Пасічний В. М., Богдан І.О., Хом’якова В.С.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U200908753; заявл. 20.08.2009; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6121
 
Language other
 
Relation 47541 А;