Композиція для виробництва білого соусу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виробництва білого соусу
Композиция для производства белого соуса Arrangement for the production of white sauce |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Богдан, І. О. Хом’якова, В. С. Пасичный, В. Н. Богдан, И. А. Хомякова, В. С. Pasichniy, V. M. Bogdan, I. Khomyakova, V. |
|
Subject |
Соус, бульйон м’ясний, посилювачів смаку, розпушувач.
Соус, бульонмясной, усилителейвкуса, разрыхлитель. Sauce, meatbroth, Amplifierflavor, leavening. |
|
Description |
Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.Разработана композиция для производствабелогосоуса, котораявключаетбульонмясной, растительныенаполнители, специи, соль поваренную, сахар, пищевые добавки, отличающийся тем, что в качестверастительныхнаполнителейиспользуютсясушеную лук, морковь, сливки сухиерастительныеилимолочные, сухое молоко илисухаямолочнаясыворотка, пищевыекрасители, сушеныйчеснок, горчичный порошок стабилизирующуюсмесь на основыгидроколлоидов и пищевых солей или муки пшеничной, смесь на основенатуральныхспеций, приправ, смесьпищевых добавок на основерегуляторовкислотности, разрыхлителей, эмульгаторов, антиоксидантов, усилителейвкуса.A compositionfortheproductionofwhitesaucethatincludesmeatbroth, vegetablefillers, spices, salt, sugar, foodadditives, characterizedinthatastheplantfillersuseddriedonions, carrots, creamormilk, drycereal, milkorwheypowder, foodcoloring, driedgarlic, mustardpowderstabilizingcompoundbasedonhydrocolloidsandediblesaltsorwheatflour, blendwithnaturalspices, seasoningsmixtureoffoodadditivesonacidityregulators, bakingpowder, emulsifiers, antioxidants, flavorboosters.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-02-07T09:02:46Z
2013-02-07T09:02:46Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 47541 А Україна, МПК(209) А 23 L 1/39. Композиція для виробництва білого соусу / Пасічний В. М., Богдан І.О., Хом’якова В.С.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U200908753; заявл. 20.08.2009; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6121 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
47541 А;
|
|