Композиція для виробництва кисло-солодких соусів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція для виробництва кисло-солодких соусів
Композиция для производства кисло-сладких соусов Arrangement for the production of sweet and sour sauce |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Кареліна, Т. О. Романішина, О. М. Пасичный, В. Н. Карелина, Т. А. Романишина, О. М. Pasichniy, V. M. Karelin, T. Romanishyn, A. |
|
Subject |
Соус, розпушувач, рослинні наповнювачі, гідро колоїди.
Соус, разрыхлитель, растительныенаполнители, гидроколлоиды. Sauce, bakingpowder, vegetablefilling, hydrocolloids. |
|
Description |
Розроблено композиція для виробництва кисло-солодких соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовують сушену цибулю, моркву, томатну пасту або томатне пюре,харчові кислоти, сушений часник, гірчичний порошок, стабілізуючу суміш на основі гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчові барвники.Разработана композиция для производства кисло-сладких соусов, котораявключаетбульонмясной, растительныенаполнители, специи, соль поваренную, сахар, пищевые добавки, отличается тем, что в качестверастительныхнаполнителейиспользуютсушеную лук, морковь, томатную пасту илитоматное пюре, пищевыекислоты, сушеныйчеснок, горчичный порошок, стабилизирующуюсмесь на основегидроколлоидов и пищевых солей или муки пшеничной, смесь на основенатуральныхспеций, приправ, смесьпищевых добавок на основерегуляторовкислотности, разрыхлителей, эмульгаторов, антиоксидантов, усилителейвкуса, пищевыекрасители.A composition for the production of sweet and soursauce that in cludesmeatbroth, vegetablefillers, spices, salt, sugar, foodadditives, whereintheplantasfillersuseddriedonions, carrots, tomatopasteortomatopuree, foodacid, driedgarlic, mustardpowder, stabilizingcompoundbasedonhydrocolloidsandediblesaltsorwheatflour, blendwithnaturalspices, seasoningsmixtureoffoodadditivesonacidityregulators, bakingpowder, emulsifiers, antioxidants, Amplifier taste food coloring.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-02-07T09:16:56Z
2013-02-07T09:16:56Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 47543 А Україна, МПК(2010) А 23 L 1/39. Композиція для виробництва кисло-солодких соусів / Пасічний В. М., Кареліна Т. О., Романішина О.М.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U200908755; заявл. 20.08.2009; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6122 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
47543 А;
|
|