Запис Детальніше

Композиція для виробництва кисло-солодких соусів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція для виробництва кисло-солодких соусів
Композиция для производства кисло-сладких соусов
Arrangement for the production of sweet and sour sauce
 
Creator Пасічний, В. М.
Кареліна, Т. О.
Романішина, О. М.
Пасичный, В. Н.
Карелина, Т. А.
Романишина, О. М.
Pasichniy, V. M.
Karelin, T.
Romanishyn, A.
 
Subject Соус, розпушувач, рослинні наповнювачі, гідро колоїди.
Соус, разрыхлитель, растительныенаполнители, гидроколлоиды.
Sauce, bakingpowder, vegetablefilling, hydrocolloids.
 
Description Розроблено композиція для виробництва кисло-солодких соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовують сушену цибулю, моркву, томатну пасту або томатне пюре,харчові кислоти, сушений часник, гірчичний порошок, стабілізуючу суміш на основі гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчові барвники.Разработана композиция для производства кисло-сладких соусов, котораявключаетбульонмясной, растительныенаполнители, специи, соль поваренную, сахар, пищевые добавки, отличается тем, что в качестверастительныхнаполнителейиспользуютсушеную лук, морковь, томатную пасту илитоматное пюре, пищевыекислоты, сушеныйчеснок, горчичный порошок, стабилизирующуюсмесь на основегидроколлоидов и пищевых солей или муки пшеничной, смесь на основенатуральныхспеций, приправ, смесьпищевых добавок на основерегуляторовкислотности, разрыхлителей, эмульгаторов, антиоксидантов, усилителейвкуса, пищевыекрасители.A composition for the production of sweet and soursauce that in cludesmeatbroth, vegetablefillers, spices, salt, sugar, foodadditives, whereintheplantasfillersuseddriedonions, carrots, tomatopasteortomatopuree, foodacid, driedgarlic, mustardpowder, stabilizingcompoundbasedonhydrocolloidsandediblesaltsorwheatflour, blendwithnaturalspices, seasoningsmixtureoffoodadditivesonacidityregulators, bakingpowder, emulsifiers, antioxidants, Amplifier taste food coloring.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-02-07T09:16:56Z
2013-02-07T09:16:56Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Пат. 47543 А Україна, МПК(2010) А 23 L 1/39. Композиція для виробництва кисло-солодких соусів / Пасічний В. М., Кареліна Т. О., Романішина О.М.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U200908755; заявл. 20.08.2009; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6122
 
Language other
 
Relation 47543 А;