Запис Детальніше

Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці
Полукопченая колбаса из мяса птицы
Half-smoked sausage with poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Проворна, Т. І.
Гриценко, А. Ю.
Мороз, О. О.
Пасичный, В. Н.
Проворная, Т. И.
Гриценко, А. Ю.
Мороз, А. А.
Pasichniy, V. M.
Provorna, T.
Gritsenko, A.
Moroz, O. O.
 
Subject ковбаски
м’ясо птиці
сало
колбаски
мясо птицы
сало
sausages
poultry
fat
 
Description Розроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі.Разработана полукопченая колбаса из мяса птицы, включая мясо куриное, поваренную соль, отличающийся тем, что дополнительно содержит свинину полужирным или нежирную, сало, зародыши пшеничные, сухое молоко, комплекс пищевых добавок на основе сахаре.Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.
 
Date 2013-02-07T10:52:29Z
2013-02-07T10:52:29Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Пат. на корисну модель № 57556 Україна, МПК A23L 1/315 A23L 1/317 А23В 4/005. Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці / Пасічний В. М., Проворова Т. І., Гриценко А. Ю., Мороз О. О. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201006767 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6128
 
Language other