Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці
Полукопченая колбаса из мяса птицы Half-smoked sausage with poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Проворна, Т. І. Гриценко, А. Ю. Мороз, О. О. Пасичный, В. Н. Проворная, Т. И. Гриценко, А. Ю. Мороз, А. А. Pasichniy, V. M. Provorna, T. Gritsenko, A. Moroz, O. O. |
|
Subject |
ковбаски
м’ясо птиці сало колбаски мясо птицы сало sausages poultry fat |
|
Description |
Розроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі.Разработана полукопченая колбаса из мяса птицы, включая мясо куриное, поваренную соль, отличающийся тем, что дополнительно содержит свинину полужирным или нежирную, сало, зародыши пшеничные, сухое молоко, комплекс пищевых добавок на основе сахаре.Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.
|
|
Date |
2013-02-07T10:52:29Z
2013-02-07T10:52:29Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. на корисну модель № 57556 Україна, МПК A23L 1/315 A23L 1/317 А23В 4/005. Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці / Пасічний В. М., Проворова Т. І., Гриценко А. Ю., Мороз О. О. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201006767 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6128 |
|
Language |
other
|
|