Запис Детальніше

Термостабільні властивості фруктових начинок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термостабільні властивості фруктових начинок
Термостабильные свойства фруктовых начинок
Thermostable properties of fruit stuffings
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Кір’янова, Г. А.
Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A.
Зінченко, Л. В.
Зинченко, Л. В.
Zinchenko, L.
 
Subject начинки
начинки
stuffings
термостабільність
термограми
гідроколоіїди
термостабильность
термограммы
гидроколлоиды
heat stability
thermograms
hydrocolloids
 
Description Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок. Исследования посвящены использованию гидроколлоидов при производстве фруктових начинок. Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.
 
Date 2013-02-08T09:52:21Z
2013-02-08T09:52:21Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Корецька, І. Л. Термостабільні властивості фруктових начинок / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова, Л. В. Зінченко // Харчова та переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6163
 
Language uk_UK