Термостабільні властивості фруктових начинок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Термостабільні властивості фруктових начинок
Термостабильные свойства фруктовых начинок Thermostable properties of fruit stuffings |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Кір’янова, Г. А. Кирьянова, А. А. Kyrianova, A. Зінченко, Л. В. Зинченко, Л. В. Zinchenko, L. |
|
Subject |
начинки
начинки stuffings термостабільність термограми гідроколоіїди термостабильность термограммы гидроколлоиды heat stability thermograms hydrocolloids |
|
Description |
Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок. Исследования посвящены использованию гидроколлоидов при производстве фруктових начинок. Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.
|
|
Date |
2013-02-08T09:52:21Z
2013-02-08T09:52:21Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Корецька, І. Л. Термостабільні властивості фруктових начинок / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова, Л. В. Зінченко // Харчова та переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6163 |
|
Language |
uk_UK
|
|