Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения
Обробка житньо-пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню Processing of rye-wheat bread by streams of UHF with the aim of molding preventive |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
хлеб
солодовый экстракт токи СВЧ хліб солодовий екстракт струми НВЧ Rye and wheat bread malt extract UHF streams |
|
Description |
Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Доведена ефективність використання НВЧ енергії для подовження термінів зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
|
|
Date |
2013-02-08T09:54:56Z
2013-02-08T09:54:56Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Материалы 13-й Междунар. Крымской конф. – Севастополь - Москва - Вебер, 2003. – С. 695-696.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6164 |
|
Language |
other
|
|