Запис Детальніше

Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения
Обробка житньо-пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Processing of rye-wheat bread by streams of UHF with the aim of molding preventive
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject хлеб
солодовый экстракт
токи СВЧ
хліб
солодовий екстракт
струми НВЧ
Rye and wheat bread
malt extract
UHF streams
 
Description Приведены результаты воздействия токов СВЧ на ржано – пшеничный хлеб. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продлевания сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Доведена ефективність використання НВЧ енергії для подовження термінів зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
 
Date 2013-02-08T09:54:56Z
2013-02-08T09:54:56Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Дробот, В. І. Обработка ржано-пшеничного хлеба токами СВЧ с целью предотвращения плесневения / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Материалы 13-й Междунар. Крымской конф. – Севастополь - Москва - Вебер, 2003. – С. 695-696.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6164
 
Language other