Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості
Изучение влияния ферментных препаратов на биохимические процессы в тесте с ржаной муки пониженного качества The influence of enzymes on biochemical processes in dough with flour bad |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Каира, Ю. І. Каира, Ю. И. Kaira, J. |
|
Subject |
Тісто, хліб, ферментні препарати, борошно зниженої якості.
Тесто, хлеб, ферментные препараты , мука пониженного качества. Dough, bread, enzymes, flour bad. |
|
Description |
Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. Исследовано технологический процесс приготовления теста из ржаной муки низкого качества. Изучено влияние ферментных препаратов на качество изделий из этой муки. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
|
|
Date |
2013-02-08T09:57:53Z
2013-02-08T09:57:53Z 2008 |
|
Type |
Video
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. І. Каира// матеріали 74-ї наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених. – К., НУХТ, 2008. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6165 |
|
Language |
uk_UK
|
|