Запис Детальніше

Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості
Изучение влияния ферментных препаратов на биохимические процессы в тесте с ржаной муки пониженного качества
The influence of enzymes on biochemical processes in dough with flour bad
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Каира, Ю. І.
Каира, Ю. И.
Kaira, J.
 
Subject Тісто, хліб, ферментні препарати, борошно зниженої якості.
Тесто, хлеб, ферментные препараты , мука пониженного качества.
Dough, bread, enzymes, flour bad.
 
Description Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. Исследовано технологический процесс приготовления теста из ржаной муки низкого качества. Изучено влияние ферментных препаратов на качество изделий из этой муки. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
 
Date 2013-02-08T09:57:53Z
2013-02-08T09:57:53Z
2008
 
Type Video
 
Identifier Сильчук, Т. А. Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. І. Каира// матеріали 74-ї наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених. – К., НУХТ, 2008. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6165
 
Language uk_UK