Запис Детальніше

Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на структурно-механические свойства теста
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristics of dough
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject тісто
хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
структурно-механічні властивості тіста
тесто
хлеб
солодовый экстракт
ферментный препарат
структурно-механические свойства теста
dough
bread
malt extract
enzymes
structural - mechanical characteristics of dough
 
Description Досліджено вплив ЖСЕ й ферментного препарату Новаміл на біохімічні та мікробіологічні процеси в тісті; на його структурно-механічні властивості. Особлива увага приділення вивченню процесу черствіння хліба. Доказано, что РСЭ пластифицирует структуру пшеничного теста, уменьшает его эффективную вязкость. Одновременное использование РСЭ и ферментного препарата Новамил оказывает не существенное влияние на вязко – пластические свойства теста, что дает возможность при правильно подобраной технологии получать хлеб хорошего качества. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stalling process.
 
Date 2013-02-08T10:00:13Z
2013-02-08T10:00:13Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Сильчук, Т. А. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста / Т. А. Сильчук // міжнар. наук.-техн. конф. : тези доповідей. - 2008. – C. 74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
 
Language uk_UK