Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на структурно-механические свойства теста The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristics of dough |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
тісто
хліб солодовий екстракт ферментний препарат структурно-механічні властивості тіста тесто хлеб солодовый экстракт ферментный препарат структурно-механические свойства теста dough bread malt extract enzymes structural - mechanical characteristics of dough |
|
Description |
Досліджено вплив ЖСЕ й ферментного препарату Новаміл на біохімічні та мікробіологічні процеси в тісті; на його структурно-механічні властивості. Особлива увага приділення вивченню процесу черствіння хліба. Доказано, что РСЭ пластифицирует структуру пшеничного теста, уменьшает его эффективную вязкость. Одновременное использование РСЭ и ферментного препарата Новамил оказывает не существенное влияние на вязко – пластические свойства теста, что дает возможность при правильно подобраной технологии получать хлеб хорошего качества. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stalling process.
|
|
Date |
2013-02-08T10:00:13Z
2013-02-08T10:00:13Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста / Т. А. Сильчук // міжнар. наук.-техн. конф. : тези доповідей. - 2008. – C. 74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166 |
|
Language |
uk_UK
|
|