Запис Детальніше

Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)
Способпроизводстваварено-копченыхколбас и колбас типа салями (Патент на полезную модель № 56646)
Method of boiled-smoked sausages and sausages like salami (Patent for useful model № 56646)
 
Creator Пасічний, В. М.
Басиста, М. О.
Проворна, Т. І.
Ярошевич, В. І.
Пасичный, В. Н.
Басиста, М. О.
Проворная, Т. И.
Ярошевич, В. И.
Pasichniy, V. M.
Basista, M. O.
Provorna, T.
Jaroshevich, V.
 
Subject ковбаса
колбаса
sausage
нітриту натрію
осадження
глюко-дельта-лактону
нитрит натрия
осаждение
глюко-дельта-лактона
sodiumnitrite
deposition
gluco-delta-lactone
 
Description Розроблена спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі, який включає підготовку м’ясної сировини з додаванням кухонної солі, нітриту натрію, фаршескладання, наповнення оболонок фаршем, осадження, теплове оброблення, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини на м'ясо додатково вводять 0,2-0,8% глюко-дельта-лактону, 1-4%сухої молочної сироватки, витримують при температурі з подальшим складанням фаршу згідно з рецептурами. Разработанаспособпроизводстваварено-копченыхколбас и колбас типа салями, включающийподготовкумясногосырья с добавлениемповаренной соли, нитританатрия, фаршесоставления, наполнениеоболочек фаршем, осаждения, тепловоеобработки, которыйотличается тем, что на стадииподготовкисырья на м Мясодополнительновводят 0,2-0,8% глюко-дельта-лактона, 1-4% сухоймолочнойсыворотки, выдерживают при температуре с последующимсоставлениемфаршасогласно рецептурам.Thedevelopedmethodof boiled-smoked sausagesandsausageslikesalami, whichincludesthepreparationofrawmeatwithaddedsalt, sodiumnitrite, meatpreparation, mincedmeatfillingshells, deposition, thermalprocessing, whichischaracterizedinthatatthestageofrawmaterialper m 'meatadditionallyinjected 0,2-0,8% gluco-delta-lactone, 1-4%, drywhey, maintainedat a temperaturewithfurtherstuffingaccordingtorecipes.
 
Date 2013-02-08T08:35:48Z
2013-02-08T08:35:48Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Пат. 56646 А Україна, МПК(2011.01) А 23 L 3/005, А 23 В 4/005, А 23 В 7/005. Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі / Пасічний В.М., Басиста М.О. Проворна Т.І. Ярошевич В.І. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201007202; заявл. 10.06.2010; опубл. 25.01.2011. Бюл. №2, 2011р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6156
 
Language other