Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)
Способпроизводстваварено-копченыхколбас и колбас типа салями (Патент на полезную модель № 56646) Method of boiled-smoked sausages and sausages like salami (Patent for useful model № 56646) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Басиста, М. О. Проворна, Т. І. Ярошевич, В. І. Пасичный, В. Н. Басиста, М. О. Проворная, Т. И. Ярошевич, В. И. Pasichniy, V. M. Basista, M. O. Provorna, T. Jaroshevich, V. |
|
Subject |
ковбаса
колбаса sausage нітриту натрію осадження глюко-дельта-лактону нитрит натрия осаждение глюко-дельта-лактона sodiumnitrite deposition gluco-delta-lactone |
|
Description |
Розроблена спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі, який включає підготовку м’ясної сировини з додаванням кухонної солі, нітриту натрію, фаршескладання, наповнення оболонок фаршем, осадження, теплове оброблення, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини на м'ясо додатково вводять 0,2-0,8% глюко-дельта-лактону, 1-4%сухої молочної сироватки, витримують при температурі з подальшим складанням фаршу згідно з рецептурами. Разработанаспособпроизводстваварено-копченыхколбас и колбас типа салями, включающийподготовкумясногосырья с добавлениемповаренной соли, нитританатрия, фаршесоставления, наполнениеоболочек фаршем, осаждения, тепловоеобработки, которыйотличается тем, что на стадииподготовкисырья на м Мясодополнительновводят 0,2-0,8% глюко-дельта-лактона, 1-4% сухоймолочнойсыворотки, выдерживают при температуре с последующимсоставлениемфаршасогласно рецептурам.Thedevelopedmethodof boiled-smoked sausagesandsausageslikesalami, whichincludesthepreparationofrawmeatwithaddedsalt, sodiumnitrite, meatpreparation, mincedmeatfillingshells, deposition, thermalprocessing, whichischaracterizedinthatatthestageofrawmaterialper m 'meatadditionallyinjected 0,2-0,8% gluco-delta-lactone, 1-4%, drywhey, maintainedat a temperaturewithfurtherstuffingaccordingtorecipes.
|
|
Date |
2013-02-08T08:35:48Z
2013-02-08T08:35:48Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 56646 А Україна, МПК(2011.01) А 23 L 3/005, А 23 В 4/005, А 23 В 7/005. Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі / Пасічний В.М., Басиста М.О. Проворна Т.І. Ярошевич В.І. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201007202; заявл. 10.06.2010; опубл. 25.01.2011. Бюл. №2, 2011р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6156 |
|
Language |
other
|
|