Запис Детальніше

Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)
Способ производства полукопченых колбас из мяса птицы (Патент на полезную модель № 56246)
Method production of smoked sausages from poultry (Utility model patent number 56246)
 
Creator Пасічний, В. М.
Проворна, Т. І.
Антоненко, О. В.
Мороз, О. О.
Пасичный, В. Н.
Проворна, Т. И.
Антоненко, О. В.
Мороз, А. А.
Pasichniy, V. M.
Provorna, T.
Antonenko, O.
Moroz, O. O.
 
Subject м'ясо птиці
мясо птицы
poultry
гідратований вигляд
засіл
крупа
гидратированный вид
посол
крупа
hydrated form
lodged
croup
 
Description Розроблено спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці, що передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, засіл, приготування фаршу, формування та термічну обробку, згідно якого до складу фаршу вводять у гідратованому вигляді екструзійну ячмінну крупу у кількості 12-16% від маси несолоної сировини, при цьому гідратацію екструзійної ячмінної крупи проводять при співвідношенні крупа:вода – 1:3.Разработан способ производства полукопченых колбас из мяса птицы, предусматривает подготовку мясного сырья, измельчения, посол, приготовление фарша, формирования и термическую обработку, согласно которому в состав фарша вводят в гидратированном виде экструзионную ячменную крупу в количестве 12-16% от массы несоленого сырья, при этом гидратацию экструзионной ячменной крупы проводят при соотношении крупа: вода - 1:3.A method of producing smoked sausages from poultry, which involves the preparation of raw meat, grinding, entrenched, cooking meat, forming and heat treatment, whereby a part of the meat is injected into the hydrated form of extrusion barley groats in an amount of 12-16% mass unsalted raw, while hydration extrusion barley grains is carried out at a ratio of barley: water - 1:3.
 
Date 2013-02-08T09:24:44Z
2013-02-08T09:24:44Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Пат. 56246 А Україна, МПК(2011) А23L3/005, А23В4/005, А23В7/005. Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці. / Пасічний В.М., Проворна Т.І., Антоненко О.В., Мороз О.О.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № u201006772; заявл. 01.06.2010; опубл. 10.01.2011. Бюл. №1, 2011
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6162
 
Language other