Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 56246)
Способ производства полукопченых колбас из мяса птицы (Патент на полезную модель № 56246) Method production of smoked sausages from poultry (Utility model patent number 56246) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Проворна, Т. І. Антоненко, О. В. Мороз, О. О. Пасичный, В. Н. Проворна, Т. И. Антоненко, О. В. Мороз, А. А. Pasichniy, V. M. Provorna, T. Antonenko, O. Moroz, O. O. |
|
Subject |
м'ясо птиці
мясо птицы poultry гідратований вигляд засіл крупа гидратированный вид посол крупа hydrated form lodged croup |
|
Description |
Розроблено спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці, що передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, засіл, приготування фаршу, формування та термічну обробку, згідно якого до складу фаршу вводять у гідратованому вигляді екструзійну ячмінну крупу у кількості 12-16% від маси несолоної сировини, при цьому гідратацію екструзійної ячмінної крупи проводять при співвідношенні крупа:вода – 1:3.Разработан способ производства полукопченых колбас из мяса птицы, предусматривает подготовку мясного сырья, измельчения, посол, приготовление фарша, формирования и термическую обработку, согласно которому в состав фарша вводят в гидратированном виде экструзионную ячменную крупу в количестве 12-16% от массы несоленого сырья, при этом гидратацию экструзионной ячменной крупы проводят при соотношении крупа: вода - 1:3.A method of producing smoked sausages from poultry, which involves the preparation of raw meat, grinding, entrenched, cooking meat, forming and heat treatment, whereby a part of the meat is injected into the hydrated form of extrusion barley groats in an amount of 12-16% mass unsalted raw, while hydration extrusion barley grains is carried out at a ratio of barley: water - 1:3.
|
|
Date |
2013-02-08T09:24:44Z
2013-02-08T09:24:44Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 56246 А Україна, МПК(2011) А23L3/005, А23В4/005, А23В7/005. Спосіб виробництва напівкопчених ковбас з м’яса птиці. / Пасічний В.М., Проворна Т.І., Антоненко О.В., Мороз О.О.; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № u201006772; заявл. 01.06.2010; опубл. 10.01.2011. Бюл. №1, 2011
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6162 |
|
Language |
other
|
|